Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pinkydevilica4ever

Marketing

Post za znatiželjne

smokin
Žao mi je što se nisam javljale neko vrijeme,ali i nemam baš vremena ić na internet.... Preumorna sam od svakodnevnog tulumarenja , ispijanja kava party,rolanja i ostalih ljetnih aktivnosti... Ne znam od kud da počnem jer mi se neda duljit... Dakle..

Škola je završila...uspješno..prošla sam s 5 i vrlo sam zadovoljna... Fešta za kraj školske mi je bila jako lijepa...zato što smo svi,ali baš svi bili i donijeli smo sve što je bilo potrebno pa čak i više... ali zato su dogovori bili mukotrpni pa su neki znali malo gunđat jer se previše dogovaramo...ali mislim da bez dogovora nebi bilo apsolutno ništa... Čak nam je i raska došla i donijela par kila forneta za predjelo...i dobro nam je došlo jer je roštilj malo kasnio.... 2.roštilj je bio navečer oko 20h i bio je bolji nego prvi i stvarno smo se najeli... Moram reć da su kuhari bili super...i stvarno hvala Ferku i Sertiću što su po onom suncu visili nad vatrom.... Ljudi su u različito vrijeme odlazili doma,ali nitko prerano... Ja sam otišla oko 1h i bila sam tamo više od 12 sati ...bilo je dobro usprkos jednom incidentu ali to neću sad spominjat jer se nadam da je sve sad ok... Pozdravljam cijeli (sada već bivši) 2.b ....

Nadalje....ljubav...cerek
Svi već znaju da sam s Robertom... i stvarno mi je super s njim ....stalno smo negdje,,,stallno nekam idemo ...il se vozikamo s motorom ili idemo u Zg a u njegovom bircu i dućanu me svi već zovu šefica... =)) greedy A i stalno dobavljamo nešt pa sam često u skladištu.. heh ..
Bili smo na moru zajedno,na Krku i bilo mi je fakat prejebeno....
Znate onaj osjećaj...šetam se po rivi ,zagrljena s osobom koju volim...
Stvarno cool...jedva čekam da ponovo odemo...
Ovih tjedan,dva je bilo puno posla i on je išao na faks,prijamni i to al pemo mi opet na more..imamo cijelo ljeto pred sobom... =))
Fakat sam sretna...napokon...
Makar mi je žao što sam morala ostavit jednu vrlo dragu osobu da bih bila s onim kojeg volim ali morala sam slijedit svoje srce..
To je sve...puno vas pozdravljam i želim vam svima da se puno zabavite preko ljeta...

Pozdraf od PINKY wave


Post je objavljen 15.07.2006. u 14:45 sati.