Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zazemljane

Marketing

Ako "probudimo" planetu, da li će očajne vanzemaljske frakcije riskirati upotrebu sile?

Oni su investirali puno energije u svrhu osiguranja da Zemlja i njena populacija budu eksploatirane, pa neće tako lako odustati. Kao što smo diskutirali prije, sila je održana na minimumu dok je strategija optimizirana da osigura efikasnu upotrbu energije i očuvanju njihovih željenih resursa. Ali ponekad je sila jedina strategija koja je preostala. Kao i uvijek, oni će ju koristiti tako da drugi rade za njih.

Zbog njihove averzije prema fizikalnošću našeg okruženja, oni zapošljavaju fizička i plaćena bića kao njihovu silu. To može uključiti ljudske vojnike, hibridnu elitu i bilo koje drugo dodatno pojačanje koje mogu dovesti sa područja izvan našeg solarnog sistema. Ovo uključuje vojnike regrutirane iz drugih svjetova koje su već pokorili. Nadalje, direktno sučeljavanje sa 4D snagama je neizbježno ako prekoračimo naše 3D stanje i uđemo u njihov realitet.

Djelujući sami u našem sadašnjem fizičkom stanju, čak i sa jedinstvenom vladom tehnološki naprednijom, bit ćemo bezuspješni u sprečavanju takvog otvorenog preuzimanja. U najboljim slučajevima, bit ćemo kao majmuni koji se bore protiv naoružanih lovokradica. Takvi uvjeti su malo vjerojatni budući da tajna vlada ili hibridna elita osiguravaju da svijet ne djeluje jednoglasno i ujedinjeno protiv vanzemaljskih snaga i da se suzbija svaki pokret otpora.



Post je objavljen 15.07.2006. u 13:17 sati.