Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hellhere

Marketing

. . . upisi . . .

Jučer sam upisala FER ne znajući rezultate s arhitekture. Sinoć su ih objavili i nisam upala. Depra grdo šorala!!!!
Nije stvar u tome što su me sjebali za prijenos bodova s fera na što idem uložiti žalbu. Nego primjer cura u sobi do moje se rasplakala tijekom crtanja i potegla dvije crte, da bi na kraju ispalo da ima 174 boda iz crtanja!!!! Vidite ta cura je moja frendica koja mi je cijelo drugo polugodište srala kako ona nema vezu za arhitekturu i kako je to jedini faks koji je ona išla iz razloga zato što bi jedino na njega ili pauzirala godinu.
Meni je najiskrenije drago što je ona prošla ili već koja je bila, ali čemu srati u facu!!!!!!!!!

Da upisala sam FER nemam blage veze kaj da kažem išla sam na taj prijamni na blef i sam da prijeđem bodovni prag jer mi je to na arhitekturi puno više bodova!!!!!
Uglavnom sad sam FERovka!!!!!
Čudno iskreno to nikad nisam htjela, ali to mi je najlakši prijamni bio za položit. U jednu ruku ne mogu vjerovati jer je to zadnji faks gdje sam htjela ići. Sad mi je svejedno postalo!!! I evo završila tam. Starom drago što nisam upala na arhitekturu, jer sad pjeva da idem 'njegovim stopama' ili tak bar misli. Prije pet minuta mi je provalio da paralelno studiram pmf!!!!!!

Ma, gluposti. Od utorka radim, tak da ovu subotu planiram zapiti se i uživati kak spada jer ću raditi do 7.8., pa opet počinjem oko 1.9., a ovo između mi je godišnji koji ću provest spavajući!!!!!! Inače radit ću i subote, pa mi je zato ova subota značajna!!!!!!!!!!!!

Da moram skupiti pare za Pearl Jam i za laptop od hp-ea za koji ću umrijeti ako ga ne kupim. presavršen je!!!!!!!!!Sliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn!!!!naughty

Post je objavljen 15.07.2006. u 07:20 sati.