Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milou

Marketing

Monkey's Goin' To Happen

Po prvi puta u povijesti (ma vjerojatno nije, al bar koliko ja znam), donosim Vam, cijenjeni moji čitatelji, jednu vijest u više inačica, od kojih je svaka prilagođena jednoj inteligencijskoj skupini. Potražite IQ interval unutar kojeg se nalazi vaš i jednostavno pročitajte vijest, formom prilagođenu vašim intelektualnim mogućnostima. Iza svake inačice, slijedi razmišljanje čitatelja. Diskrecija zajamčena. A gdje se nađete - nađete se.


IQ 0 - 50: ... Ma nema veze.

...


IQ 50 - 90: Milou i njegova supruga su danas popodne baš kupili karte za koncert Pixiesa! Koncert će se održati u nedjelju 16.07.2006 na zagrebačkoj Šalati u 21:00. ;)

Que?


IQ 90 - 110: Milou je kupio karte za Pixiese.

To je sad, 16.07.2006, u nedjelju, jel'da? (potvrđuje pretpostavku na googleu) Da, u 21:00. Bog zna jel' mu ide i žena? A valjda ide, išla je s njim i na Morrisseya. Cool! ;)


IQ 110 - 140: Dave Lovering, Joey Santiago, Kim Deal i Frank Black su danas popodne potvrdili da će u nedjelju 16.07.2006 doći u Zagreb vidjeti Miloua i njegovu suprugu.

Dave, Joey... ko? Koji k...? Ma to je sigurno neka zajebancija. A čekaj, Frank Black mi zvuči poznato. Da znam to je onaj pjevač iz Pixiesa. Aaaaaaaaaaaaa. Milou i žena mu su valjda danas kupili karte za koncert. Da, slaže se, koncert je baš tog datuma. Dobar, dobar. :D


IQ 140 - 170: Uraaa!!! :D

Hmm... Dakle, Milou je veseo. Zbog čega? Da vidimo... Naslov posta mi zvuči poznato. Da, da, kao parafraza imena jedne pjesme. Da, čekaj da se sjetim... E da! Monkey Gone To Heaven. Od... od... od Pixiesa! Pa da, Pixiesi nastupaju u nedjelju u Zagrebu na Šalati. A-ha - tu smo dakle, kaže - "Dogodit će se"! Dakle, Milou ide na taj koncert. Da, točno, već je i bilo pisanja o tome tu na njegovom blogu. Pisao je i o Morrisseyevom koncertu. Tamo je napisao da je išao i sa suprugom, pa zašto bi sad bilo drugačije. Konačni zaključak: Milou i njegova supruga su danas kupili karte za nedjeljni koncert Pixiesa. Kak' sam dobar/dobra. :)


IQ 170 - 200: Ommmmmmm.

1. Ommm -> Hinduski molitveni slog -> Siddhartha -> Herman Hesse -> Igra Staklenih Perli -> Blago -> Otok -> Samoća -> Duh -> Casper -> Film -> Hollywood -> Slava -> Novac -> Trgovina -> Kupovanje.

2. Ommm -> Jedinica otpora -> Elektronički element -> Elektronički sklop -> Integrirani krug -> Računalo -> Igra -> Kartanje -> Karta.

3. Ommm -> O.M. -> Olympique de Marseille -> Nogomet -> Svjetsko Prvenstvo -> Zinedine Zidane -> Čarobnjak -> Vilenjak -> Pixie -> Pixies.

4. Jednostavno: Očito su Milou (čiji je ovo blog) i njegova supruga (ona je bila i na koncertu Morrisseya s njim, pa će vjerojatno i opet) danas kupili karte za koncert Pixiesa. Da, koncert je, ako me fotografsko pamćenje još uvijek dobro služi, u Zagrebu na Šalati 16.07.2006 u 21.00.

I za ovu glupost sam ja potrošio/potrošila 0.1432 sekunde? Bez veze.


IQ 200+: ...

Da, znam.


Post je objavljen 15.07.2006. u 00:50 sati.