[dnevniQ]
Pregled vijesti za 15.7.,qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[dnevniQ]
Pregled vijesti za 15.7.

» Premda je Hellboy ikona svoje vrste, meni je Mignolin The Amazing Screw-On Head bio puno draži. A sad je od njega nastao crtić kojeg bi pogledao, ali nemam Flash osmicu. No, ako je vi imate, na linku možete pogledati cijeli pilot.

» Filmsko-stripovskih vijesti ima dosta. S jedne strane John Woo i Garth Ennis će raditi strip "Seven Brothers", a s druge bi nam John "pijanist" Cassaday mogao otići u filmske redatelje.

» Sjećate li se vijesti o tome kako bi Ted McKeever trebao crtati Burroughsova Johna Cartera s Marsa? To je propalo. Mogao bih linkati na vijest, ali je suhoparna, ali ću zato linkati na McKeeverov sajt gdje ima par fotki, nešto crteža i - za Dekaru - zombije!

» A znate li što je još propalo? Narwain. Oni koji pamte, sjećaju se kako je riječ o talijanskom pokušaju da se ustoliče na američkom tržištu. Možda bi uspjelo da je bila riječ o Talijanima koji su se prije toga ustoličili na svome tržištu. Ma, ne bi ni to - sjetimo se Dark Horseova pokušaja objavljivanja Bonellija. Vrrrlo malo stripova imaju univerzalnu privlačnost, većina velikih je velika samo po doma.

(mcn)


Post je objavljen 15.07.2006. u 00:01 sati.