Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Sveopći preserans (dio drugi)

Image Hosted by ImageShack.us

Ruža

A u mome umu mista sumnji nema – ako drugog izbora nema, HSP Ružu za ministricu unutrašnji´ poslova! Jeste vidili šta je žensko, a!? Saborski zastupnik njoj seskualnu ponudu – ona njemu munjeviti aperkat. To su van lipi moji - muda o´ ćelika! Akcija i trenutaćna reakcija – to van je materijal za šefa MUPa, a ne oni kvasasti Kirin crni pojas ćetvrti dan, aupićkumaterinu ako se i meni ne bi zacrnilo i to već prvi dan a ne ćetvrti da mi neki dilerčina cilu službu vuće za nos. O Ružo, Ružo Ružiceeee – dilerima napuni rvacke marice (neće niko ako neš ti Ružo naša ćelićna diko, niko!).

Avion

I nije da Ruža ne bi mogla i pod ovi naslov, ona je bokte borbeni bombarder, ali ovi se ipak odnosi na oni pricidnićki, oće reć´ prija Vranjin sada Stipin. I koliko god ga Stipa prija mrzija toliko mu se vidin sada omilija i zalipija za, da prostite pricidnićku gujicu da brez njega takoreć nemere ni u ševar na malonuždno olakšavanje. Pa sletija tako avijon u susidov ševar odnosno da prostite Podgoricu, nebi da nan je susid dobija noge pa odselija na Tibet tako je ota Podgorica jebajonćukobliskirod – za Stipu puno daleko. A popišaš se iza ugla i eto nji´ tute. Pitajte Konavljane i Dubrovčane kolko su njiman bili daleko, kad su ih đetići onomad tukli bratstvon i jedinstvon. I zato in nije triba avion majkuliin da prostite ćetnićku.
A i brate Stipe, šta taj sve namin dovuće - ko pokojni Musa smeće iz kontenjera, nebi da u nesvrstane traži. Šta taj u Rvacku dovlaći to ne bi ni maćka iz cjelonoćnog jebeža. Ali i Kazahstan i Kirgistan i Kurčistan i kako li se već ote svicke vukojebine zovu, sve ću mun ih oprostit ali Tadića…

Tadić

E njegazin ne mogu. Ne mogu mu oprostit šta ga je vamo dovuka (doduše pod budnin okon Big EU Bradera) a da ga nije pritomen ljubezno naprca. Sad se vi pitate šta je sad to ljubezno prcanje? E pa ljubezno prcanje je kad ste ljubezni ali pri tome nekoga prcate, odnosno nekoga jeli prcate ali to ćinite ljubezno. Odnosno to je ono ča namin redovito rade političke vođe naših sivernih susida, Kekeca. Oni su u tome majstori.
Naš siverni susid političar Kekec dođe litovat na Jadran jel´tako, lipo se razonodit, dobro potrošit, dobro pojist, popit, pojebat i pritom je izuzetno ljubezan nije li? A onda se vrati doma i ljubezno nam priko granice pošalje jednu-dvi ribarice, jednog Jorasa, Bilu Knjigu, koju pritnju EUom, Geru, Ljubljansku, Krško i još gomilu kojekakvih slićnih provokativnih govnarija i tako nas lipo prca. E tako van radi majstor!
I sad mi misto da našeg istoćnog susida Tadića (na njegovoj turneji svekolikin ´srpskin zemjama´) isto tako ljubezno prcamo, mi ko neki naivci-jadnici-najebivci štoliveć, mi njega vamo grlimo i trofazno jubimo. Bez prcanja. A zašto-zato, jer Big EU Brader gleda i uvituje. A oni to u EU puno volu, kad se mi odeka grlimo i jubimo trofazno. Pićkaliimmaterina. Škužajte, malo me ponilo.
A moga je Tadić tako lipo proć´. Pa kadlimu već nemeremo konpletno zabranit kroćit nogon u Rvacku dok ne preda ona dva ćetnička krvoloka, ondak smon ga mogli tako ljubezno primit gospemoja štanismo sad meremo samo žalit! Jerbo kad se on moga zaputit na turneju svekolikin ´srpskin zemjama´ (što se babi tilo to jon se i snilo), pa sletit i u Knin (neznan komu je on tamo pricidnik), onda se i Stipe stvarno moga iskazat pravon rvackon ljubeznošću. Moga je kolegu Pricidnika Istoćnog da prostite poćastit kavon i pićen u nekon finon kninskon kaviću, ali nekon pod golin nebon usrid božetebe čelopećnog dana kad se i asvalt usrid Knina topi. I onda mu prićat vicove. Puno vicova. Toliko vicova da je to za popizdit. A ako popizdit neće od vicova, oće od 50° na suncu. I onda mu na kraju dat da on plati papreni raćun (a bogati, neće vajda Stipe plaćat u ´Tadićevin zemjama´). I onda ga ljubezno i srdaćno u jime cile Rvacke i u jime svi pali´ i nestali´ branitelja pozvat da nam i jopet dođe, ma da je prija tamo nego vamo! Pa bi vidijo braco, kad bi se Pricidnik Istoćni jopet u Rvacku vratijo skupjat politićne bodove. Na sveto nikada.
Ali nažalost od toga ništa, jerbo umijeće ljubeznog prcanja Rvati nisu naućili, samo skliskog uvlačenja u g(e)uz. Onda nan tako i triba, da nan u vlastitoj kući jedan skrivać ratnih zloćinaca dili lekcije šta mi tribamo ćinit.
Ne znan jedino šta bi Tesla na onu pomirbenu farsu u svomen preoranon Smiljanu reka. Ko ga je sve tamon u justa uzeja, dobro se nije u grobu uštuca. Sve min se ćini da ga kojin slućajen nisu kremirali - prevrtale bi mu se kosti u grobu.

Carla

Ali na svu sreću, ako nima u nas - ima u bilem svitu neko ko će zbog otoga biti puno ´vrustriran! Ima Carla sunce joj zlatno da bude puno ´vrustrirana i puno živćana ono što se kaže pukla ko kokica u pićkumaterinu! Toliko je ona ´vrustrirana time šta jon oti Tadić radi, šta jon oti Tadić ne daje… ona dva ćetnićka krvoloka, šta jon oti Tadić prodaje roge pod sviću, šta njoj i svitu prodaje priće o nekin mladićevskin možđanin udarima, da je ovu godinu napravila totalni zajeb. Umisto da u Potočare izprincipa dašta neg´izprincipa ne dođe - ona došla. E jebiga! Totalno je on nju bidnu smanta odnosno sprca.
Velin van ja, sve je to jedan - sveopći preserans.


Post je objavljen 14.07.2006. u 19:50 sati.