Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thelonestar

Marketing

napokon tu opet..

Eto nije me bilo pa skoro sedmicu i pol.. Mislim, ne bas doslovno 'nije me bilo' tu sam, citam vas sve, al nekako prsti na tastaturi nista ne poduzimaju.. Mozda radi ovih vrucina i pretjerane sparine :( dragi moji ovako sto jos ja nisam dozivila od vremena, stvarno NY preko ljeta kao da otvori vrata pakla, pa stalno gdje god se zateknes samo trazis izvore hladenja.. Najgore je kad iz klimom ohladenog stana moras nekuda od tocke A do tocke B.. Al trilijun sam puta vec rekla blazeni internet, tel., i delivery.. Sto god imam za obavljati ostavljam za kasne popodnevne sate, tj kad dobrano padne mrak.. Mada ni to ne pomaze.. Al ok sto se mora, mora se..

I tako prosao je i 4th july iliti kak kazu Happy Birthday America.. Bacila sam malo oko na taj slavni vatromet, al od svog mesa sa rostilja nekako mi je bilo tesko se micati pa nisam nista posebno imala isplanirano. A iduce godine obecala sam sama sebi a i priji u Bostonu da cu na sljedeci otici kod nje.. Da vidim kako to rade malo sjevernije..

Evo par slicica (od mnostva) kako je izgledao i taj slavni vatromet...









mada je meni nakako idalje najdrazi sa fijumanke :) moja jele zna zasto..

Poslije svih tih tandrbala i "ludnica" po ducanima poradi rasprodaja, napokon sve po starom..

Opet sam si priustila jedan vikend da odvojim cijeli dan za Bronx zoo :)) jao kao malo djete sam na samu spomen na odlazak tamo.. Sada mi se bas i nepise opsirno o tome pa cu samo staviti par fotosica al zasigurno ovih dana ce biti samo o bronxu!!


pogled sa zicare iliti skyfari 1.

skyfari 2.

polarni medo mi je bio legenda dana :) jedno pola sata se on kupao i brckao u vodi i igrao sa svojim igrackicama, kojih ima podosta, al mu je izgleda najdraza jedna plasticna ljubicasta lopta, pa je bit ce medo cuo za Dirk Nowitzkog pa ga malo kopirao.. al je slatki bio..

polarni medo 2.

grizli medo, njemu bas i nije bilo vruce pa je samo nogice namakao u bazencicu :)

children's zoo, sa svim domacim zivotinjicama

e moj crni labude..

aquatic bird house, morske ptice, pingvini krajnje juzne afrike i amerike, a bas im je lijepo tamo, samo posjetitelji moraju paziti da im se koji ne pokaki na glavu ili nesleti na rame, mada teta koja tamo radi je rekla da su sve zivotinjice dobre i da se nije tako sto "zasad" dogodilo :)

eto i pred kraj dana sjela ja odmoriti al me omela grupa paunova od onih najvecih do najmanjih pikavacca :) pa nisam mogla da ne odolim da im nedam zadnje krekrerice


malo o edukaciji, i doprinosima o ocuvanju wildlifea
www.wcs.org
www.bronxzoo.com

Eh da sad se sjetih, poradi moje spretnosti i glupog "Kras" proizvoda, doticne cokolade u prahu, i njene ambalaze napravih incident i C-TOWN astoria marketu :)) tako da mi je sad malo neugodno ici tamo, pa moram taziti druge opcije, al o cijeloj toj komediji kasnije..




Post je objavljen 14.07.2006. u 12:28 sati.