Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uraljamanyc

Marketing

Lincoln Center to nije ocekiva...

A sve je pocelo tako nevino preko telefona;
- Ej ocemo ic na Bregovica - pita mene L. prije dva miseca
- Sta ja znan, nekako mi se ne ide, nisan bas luda za njim..
- Ma daj ajde, svirat ce one svoje stvari iz filmova, moglo bi bit dobro..
- Ma di ti se zuri, ima jos dva miseca do koncerta.aj vidit cu..

I naravno dok sam se odlucila ic koncert se skoro rasproda, i naravno da sam morala kupit zadnje karte negdi na zadnjem katu. Posli se ovo sta smo bila na trecem katu pokazalo kao pun pogodak, ali u datom momentu se to jos nije znalo i svi su grintali na mene zbog cinjenice da ce sidit na balkonu i tako daleko od bine.
Ekipa za koncerte, sprovode i vjencanja je uvik ista i zastupljena regionalno, sarajevska enklava, prija amerikanka, i nas dvoje croata. Posto je sarajevska ekipa organiziranija imali su karte u prvim redovima, kod nas se to valjda jos uvik zove, parter, i sidili su blizu bine.

Pocetak koncerta je obecava, violine, zbor, bugarke, milina od glasova.. kad odjednom...usla je kroz zadnja vrata, pa se fino prosetala kroz publiku do bine...TRUBA. Jedna, druga, treca.....cili puhacki orkestar je usa kroz zadnja vrata!!. Nije truba ni pocela svirat kad se i publika pocela komesat. Lagano su krenule ruke gore, izvijanje vratovima, trbusima, nogama, guzicama kako ko cime moze; a ja sam samo sapnula priji amerikanki;
- Sad tocno mozes vidit ko je odakle?
- ??!?!?!
- Objasnit cu ti posli.

U meduvremenu se negdi stvorija program izvodenja pisama, aj dobro ove nisu lose...e onda sam procitala par zadnjih pisama, pogledala oko sebe i pomislila da je pravo vrime da se pocnemo molit da nam balkon izdrzi.
Z. je vec pocea grintat:
- Di si me ovo dovela..
- Ajde muci zamisli kako je sarajlijama, oni su sad dole...
- Uh ovi ce im sad i kolo zaplesat oko glave...
- Ma je, bas ce kolo plesat ovde ...- nisan ni zavrsila recenicu kad stvarno, ekipa dole fino za rucice pa hop-hop-hop sumadijsko oplela u sred Lincoln Centra.Sitni vez.

Totalni raspasoj na par truba i par prvih taktova, a onda mi je proslo kroz glavu; A jos ni Mjesecinu nije odsvira.




Post je objavljen 14.07.2006. u 16:08 sati.