Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkilovac

Marketing

U UTORAK POČINJU PRIPREME "ILOVCA"

Nogometaši «Ilovca» u utorak će početi s pripremama za novu sezonu, u kojoj će se natjecati u 4. HNL središte. Trener Vjekoslav Kovačić prozivku je zakazao za 18 sati, kada bi trebalo biti poznato i kakve će igračke promjene klub pretrpjeti ovog ljeta.
Zasad je poznato da su Danijel Bičanić i Ivan Turković započeli pripreme s NK Karlovcem, ali niti jedan nije zatražio istupnicu, tako nije definirivan njihov odlazak iz «Ilovca». Također, kako doznajemo, zasad pristupnicu klubu nije potpisao niti jedan igrač, ali vodeći ljudi «Ilovca» najavljuju kako će se na prozivci pojaviti tri nova imena. Osim njih, do kraja mjeseca očekuje se dolazak još jednog obrambenog i veznog igrača te napadača. Njima bi trebali biti priključeni i perspektivni juniori. Ukoliko se ostvare svi planirani, smatraju u klubu, trebali bi u novoj sezoni biti stabilan četvrtoligaš.
Prvenstvo će u novoj sezoni startati 26. kolovoza, a zasad je poznato da će biti odigrane prijateljske utakmice protiv «Karlovca», «Kustošije», «Zrinskog Ozlja» i juniori «Zagreba», Ilovčane očekuje i nastup na turniru «Vatrogasca», a jedna utakmica vjerojatno će biti odigrana i protiv «Intera» iz Zaprešića.



Post je objavljen 14.07.2006. u 13:32 sati.