Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/buzzfactory

Marketing

"Mute"?

Glavobolja, faks, glavobolja...
Caffetin, glavobolja.
Stari radi nervozu, klapa ključevima, reže kobasicu. "Moramo ić, moramo ić!Moramo kupit cviće, moramo stić na groblje, do tamo se vozimo uru i po vrimena"
Ulazimo u auto, mp3 player u ušima, kupujemo svijetlo i tamno roza ruže. Vožnja i povraćanje 50-ak kilometara od grada. Napokon dolazimo do groblja, stavljamo cvijeće i idemo na misu zadušnicu. Lijepa misa, malo ljudi, baš kako treba.
I tada idemo do kuće i tada počinje razgovor i glavobolja pojačana svrdlanjem u mozak glupom pričom žene očeva prijatelja.
Ona ne šuti. Nikad. Ona sere i sere i sere. Glas joj je visok i iritantan kako to obično i biva. S lijeve strane mi mala rodica krmeljavom i slinavom rukom radi "pletenicu", a s desne mi sjedi vrla gospođa kenjatorica i ne uvlači jezik.
Da malo više šuti i da ne razjapi usta kao vodenkonj dok se smije, bila bi čak i lijepa.

Teta nas nudi pićem i hranom i pomislim kako će gđa Kenja šutiti bar dok bude žvakala, o kako će to biti divne sekunde. Ali neeeeee, gđa Kenja je na dijeti, odbija hranu i nastavlja pričati i "simpatično" me podbadati laktom kad ispriča nešto "smiješno". Ja se smješkam dok mi se glavobolja pojačava, kimam glavom i u mislima joj zabijam nogu od pršuta u grlo. Bile bi to dvije muhe ubijene jednim udarcem. Uništila bih joj dijetu i ušutkala je.

kenj kenj kenj kenj kenj

kimam i pijem sok

kenj kenj kenj kenj kenj

smješkam se

kenj kenj kenj kenj kenj, cerekanje i probadanje laktom

zalogaj

i tako 2 sata...bang


Hvala stari što si rekao da je vrijeme da krenemo, od srca hvala.
I da, bockanje laktom kad se nešto smiješno ispriča je odvratna, ODVRATNA gesta. Ljudi koji to rade su obično iskompleksirani, dosadni i zaslužuju suhomesnati proizvod u grlo.

Post je objavljen 13.07.2006. u 18:27 sati.