Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jazzy

Marketing

Šoderica

U utorak smo mi krenuli na naš road trip, kad mogu ovi na filmu možemo i mi.
Nadobudno, držali fige da slavenov unić zdrži, al nije bilo brige ide ko zver i pogotovo sad. Dan prije je alspuh žicom svezal tak da nema brige. Pun rezervar, karta i muzika šta če ti više.
Sad smo se baš vratili preživjeli smo tak da se nebrinete, a sad sljede ispovjeti mladih umova : )

Sve u svemu bilo je dobro sad sam tu polu gol pred laptopom pišem ovo, jer su mi leđa ko i one kobasice sa slike dolje:)) zagorena i vruča, malo me oko jebe, al bude valjda prošlo, nebi mi bili kul da nemamo prozore spuštene cjelo vrijeme i muzika do kraja, nek se vidi da smo iz popovače, jer u popovači je uvjek ludnica..

Ne brinite se za slike, one sljede, tak da ovo je samo post a slike če doć danas sutra valjda..

dosli tam, napravili krug, smjestili se i krenuli dizat šator, kad več evo neki "teški ribič" veli dečki nemojte puno bučiti, jer nebu dobro. TO su bili prvi znakovi onoga što sljedi..:)) imate jednu šansu za pogađanje, ali kasnije čete saznat.
dobro digli mi šator brčnuli se, voda je topla ali malo ima miris po jezeru i tak. jeli smo ko svinje, valjda i više nego doma, jučer smo 3 kile kruha pojeli :)) neke moje kobasice, jednu salamu i napolitanke i kilu sladoleda :)) samo smo se tovili i pive daj, MB "Mučo bueno" socijalno, takvo nam je i trebalo, to smo trošiili na veliko i malo vode da baš ne dehidiramo.
Čak smo i imenovali naš kamp "Kamp Popovača", magično zar ne, samo što je još između pisalo „neuropsihijatrijske bolnice dr. Ivan barbot“ :))))

A i umrli smo tam, nigdje žive duše, samo neki HC penzioneri. ZA K… u tom smislu, a komarci, uuu, svaki dan smo najkasnije do 10 bili več u šatoru, jer se nemre živjet vani koliko ih ima, ali nečemo mi kupit sprej i normalno se šetat, a ne, to je ekstra trošak, 30 kn to je 4 l pive :))).
Čak nismo imali problema prvi dan, ali drugi, prijava policiji za remečenja mira i reda:)) nemreš vjerovat, „malo smo si muziku pustili i odma, dečki dajte dokumente, još je i slaven imal neka sranja s papirima od auta, nije prenesen an njega i šta ti ja znam.. pazi ovo ak smo mi do 10 bili več u krevetu onda nismo mogli remetit mir i red, po danu ak mu ne paše muzika, nek ode (SOAD, RHCP, AC-DC, CLUTCH, Black SAbath, QOTSA, itd) sve normalna muzika :)))).
TO nas je onaj ribić prijavil, a i to je ribič jebeni, ne zna zabacit je… čep 20 m, pa ja sam to prije 10 g znal, tak da uzme čamac i odnese čep 20m od obale i tam ga stavi, normalno da nije ništ uhvatil.. prije bi ja ribu rukom uhvatil.. Specijalac, nema šta…
Tak da smo se s njim i danas pokačili ujutro i onda smo otišli na Čingilingi, funky ime, isto ko šoderica samo šta za razliku ima i ljudi :))) tak da smo tam bili jedno 3-4 sata i krenuli doma. Zaključili smo da sljedeči put idemo na čingilingi, bolje je i uzimamo moje zvučnike 320W svaki, onda čemo popravo skršit red i mir … i sprej protiv komaraca :))).

Ah to je otprilike sve, slike če doč i komentari, zasad bok i vidimo se, čujemo šta več.. bok..




Post je objavljen 13.07.2006. u 16:12 sati.