Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ronaldoija

Marketing

GOMILANJE IGRAČA

U Realu 'poludjeli' - kupuju Van Nistelrooya
Nakon dovođenja Fabija Capella na trenersku klupu, u madridskom Realu nastavljaju s tradicijom starom nekoliko godina - gomilanjem skupocjenih igrača
Image Hosted by ImageShack.us
Nakon što su ga odbili Robben, Kaka i Fabregas, koje je novi predsjednik Ramon Calderon obećao dovesti ako dobije mandat, prvi čovjek madridskog kluba dovodi nove zvijezde.

Zbog odlaska Zinedinea Zidanea u mirovinu te želje Roberta Carlosa da preseli sa Santiaga Bernabeua, želja za dovođenjem Fabija Cannavara, Gianluce Zambrotte i Emersona, ima logike. No nije nam jasno zašto su u Realu odlučili dovoditi napadače, kada je ta linija popunjena.

Prva im je želja bila Portugalac Cristiano Ronaldo, dok je najnovije ime na njihovoj listi ono Nizozemca Ruuda van Nistelrooya, za kojeg bi odšeta Manchester Unitedu iznosila 15 milijuna eura.

Jedini problem pri dovođenju Nizozemca bit će činjenica da su za njega opasno zagrizli čelnici minhenskog Bayerna.


PRELAZI U INTER

Ibrahimović iz crno-bijelih među crno-plave
Švedski reprezentativac i napadač torinskog Juventusa Zlatan Ibrahimović mogao bi od jeseni zaigrati za milanski Inter. Naime, Juventusu prijeti izbacivanje u niži rang natjecanja pa igrači traže alternativne mogućnosti
Image Hosted by ImageShack.us
Doduše, premda je riječ o vrhunskim igračima, takva ih situacija ne opterećuje previše, jer svi će vrlo lako naći novu sredinu u kojoj će imati osigurano mjesto.

Takva je situacija i sa Zlatanom Ibrahimovićem, kojemu bi se posebno razveselio Interov trener Roberto Mancini. Njegova je želja da u novoj sezoni u napadu ima tandem Adriano - Ibrahimović.

No, prije svega, i Inter i Mancini morat će pričekati sudsku odluku velike afere namještanja rezultata, u kojoj ulogu glavnog krivca ima torinski klub.






Post je objavljen 13.07.2006. u 15:05 sati.