Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zazemljane

Marketing

Zašto vanzemaljci ne mogu duže boraviti u našoj fizičkoj okolini?

Oni zahtjevaju psihičku ili eteričku energiju da bi se projicirali u našu trodimenzionalnu okolinu. U njihovom prirodnom stanju, oni su četverodimenzionalna bića (4D) koja egzistiraju u većem eteričkom nivou realiteta, ali mogu izabrati hoće li postati fizički sa utroškom energije. Naš trodimenzionalni svijet je "ugrađen" u četverodimenzionalni svemir, što znači da 4D bića moraju fokusirati svoju bit u prirodni pojas u kojem će privremeno postati 3D. Inače oni se pojavljuju nevidljivi za našu percepciju, kao npr. akvarij u sobi - mi smo ribe koje su svjesne drugih riba, ali smo relativno nesvjesni onoga što je izvan akvarija i onih koji nas promatraju.

Pretežno je to istina za vanzemaljske vrste zvane "Reptili" ili "Lizardi". Da bi uštedili energiju, oni preferiraju ostati u njihovoj 4D okolini, dok se služe sa raznim sistemima koji povezuju "daljinski" za povezivanje ta dva sistema. Npr., oni su konstruirali kibernetičku rasu bića koju mi znamo kao "Sivi", koji im služe kao 3D "svemirska odijela". Sivi su genetskim inžinjeringom napravljeni roboti koji su tehnološko povezani sa reptilskom dušom. Oni su kibernetičke sonde u našem realitetu koje mogu ostati relativno duže vrijeme i korišteni su za otmice i ostale zadatke.

Taj manjak fizikalnosti omogućuje im mnoge prednosti i mane. Kao prednost, eterička tehnologija je četverodimenzionalna i izvan našeg linearnog vremena, pa reptili mogu vidjeti i mogu djelovati unutar naše moguće prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, odnosno svih naših realiteta istovremeno. Kombinirajući sa svojom kalkulativnom strategijom, oni su sposobni napraviti vrlo komplicirane i dalekosežne manipulacije hiperdimenzionalne prirode.

Te hiperdimenzionalne manipulacije mogu uključiti mijenjanje prošlosti u prividno trivijalnim i malim izmjenama da bi utjecali na izbore svoje mete i individue koja radi stvari u sadašnjosti. Reptili ne znaju koji ćemo izbor odabrati i ne mogu mijenjati izbore koje smo već napravili svojom voljom, ali mogu vidjeti i izmjeniti sve ostalo. Dok oni ne mogu lako prekršiti slobodnu volju spiritualno vedre osobe, mogu "podešavati" njezine izbore pomoću manipulacije njezine okoline.

Budući da oni egzistiraju izvan našeg prostora/vremena, oni su oslobođeni od ograničenja linearnog vremena. To znači da mogu individualno ciljati i manipulirati tolikim brojem ljudi koliko je god potrebno. Dok oteti čovjek percipira nekoliko godina između dešavanja svojih otmica, vanzemaljci to mogu raditi "odmah" jednu nakon druge. Unatoč grandioznoj prirodi vanzemaljskih planova koji ciljaju čitave planete i civilizacije, oni također manipuliraju na individualnoj bazi svih onih koji im se učine prijetnjom.

Kao nedostatak, njihov manjak fizikalnosti ih sprečava da lagano krše našu slobodnu volju kroz upotrebu sile. Fizikalnost je okruženje gdje je uzročnost primarna, gdje jedno biće može uzrokovati nepoželjne efekte kod drugog jer su oba subjekti fizičkih zakona. To je manje točno u 4D okolini gdje je fizikalnost varijabilna i gdje se akcije temelje na sinhronizaciji koja uzrokuje rezultate u više metafizičkih stanja, nego direktno, silom. Zbog tog razloga, reptili žele više fizičkog stanja da bi proširili pojas onoga što mogu raditi. Hibridni program je usmjeren prema tom cilju.



Post je objavljen 13.07.2006. u 12:36 sati.