Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blackbunny

Marketing

What's up?

Jutros smo vatali zjake na treningu... Muski (naravno) imaju prednost u brodu pa mi zenske nismo mogle ic, a vec smo sve ispucale, ergometar, trcanje, teretana.. Ostala nam je samo veslaona pa smo malo isle tamo. Posli neke vjezbice... Ma sve u svemu, nista. Opet smo isle u grad. Svaki dan posli treninga idemo u grad. Cas tribamo ovo, cas ono... Dosla san doma oko podne i samo se srusila u krevet. Spavala san negdi do pet pa opet u sedam na trening. Isle smo ja i Alma, a Kate nam sad uziva na tulumu... Odveslale smo Jadro (vranjic), napravile malo starteva i to je bilo to. Upoznale smo neke sta su dosli u rekreaciju, treninraju misec dana. Iz Solina su... I to bi bilo to sta znan. Slatki su rofl
Sad mi je regata u Kastelima u subotu. Doc ce veslat s nama neki iz zg, iktus i neki klub iz Bosne. Povodom desetogodisnjice... ne znan cega... :o)
Vidit cu Marina tek tad jer ne moze doc ranije... Smrc! Nisan ga vidila Bog zna otkad i bas mi nedostaje. Tea mi je predlozila da našen drugoga dok je on tamo, ali ja iman griznju savjest. Ne bi mu to mogla napravit, a i ti bi Tea to tribala znat. A i nije ti savjet bija bas najbolji... (A za oni komentar doli... Boli me neka stvar za njega, nece on mene blatit i kovat planove za posvašat mene i Almu, a da ja ne mogu njemu nista rec. A nisi ni ti bas nevina curica....)
Nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi, nedostaje mi,nedostaje mi,neeeeeedooooostajeeeeeee miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!

Post je objavljen 12.07.2006. u 22:35 sati.