Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/livno1

Marketing

DANAS VELIKI NOGOMETNO-GLAZBENI SPEKTAKL U TOMISLAV GRADU

Kovačevi dovode ’vatrene’
ZA POMOĆ UDRUZI ’NADA’

TOMISLAV GRAD - Danas će se u Tomislav Gradu održati veliki nogometno-glazbeni spektakl s humanitarnom nakanom. Naime, kako su ranije najavili, Anica Martinović i njezin suprug, hrvatski nogometni reprezentativac Robert Kovač, u Tomislav Grad dovode najbolje hrvatske nogometaše, kombiniranu momčad legendarnog sastava "vatrenih" sa SP-a u Francuskoj i "vatrenih" s netom završenog prvenstva u Njemačkoj.
U prvom dijelu višesatnog programa najprije će biti odigrana humanitarna nogometna utakmica u kojoj će snage odmjeriti "vatreni" i HNK Tomislav, a potom slijedi koncert estradnih zvijezda, među kojima će biti: Željko Bebek, Mate Bulić, Dražen Zečić, Ivan Mikulić, Minea, Jole i drugi. Sav prihod s utakmice i koncerta namijenjen je tomislavgradskoj Udruzi "Nada", koja okuplja roditelje djece s posebnim potrebama. Program, koji je Udruga "Nada" pripremila u suradnji s tomislavgradskim Općinskim poglavarstvom i HNK Tomislavom, započet će u 17 sati nastupom duvanjskih mažoretkinja, a potom će se odigrati najavljena utakmica.
Prema nama dostupnim informacijama, svoj nastup u sastavu "vatrenih" do sada su potvrdili: Igor Štimac, Aljoša Asanović, Davor Šuker, Zvonimir Boban, Goran Vlaović, Mario Stanić, Boško Balaban, Joško Jeličić, Robert Kovač i drugi. Popis sudionika ovoga velikog humanitarnog spektakla još nije zaključen, jer se očekuje dolazak i "trenera svih trenera" Ćire Blaževića, a prema nekim najavama, u Tomislav Grad bi tim povodom mogao svratiti i hrvatski ministar prosvjete i športa Dragan Primorac.
Nakon utakmice slijedi veliki koncert, koji će također biti održan na gradskom nogometnom stadionu. Cijena ulaznice za obje priredbe je 15 KM, a valja još jednom ponoviti — sav prihod namijenjen je Udruzi "Nada", koja već godinama skrbi za tomislavgradsku djecu s posebnim potrebama.

M. VUKADIN slobodnadalmacija

Post je objavljen 12.07.2006. u 15:43 sati.