Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4lucard

Marketing

Ubij me nježno!

Evo baš san malo razmišlja (čudno, zar ne?:), i na pamet mi je palo to da je u svemu premalo agresivnosti, nasilja i boli! hehe.
A mislim, ono, svi pišu neke postove koji su dirljivi, tužni, potresni itd. I uglavnom su to ljubavne tematike. Zašto je to nasilje tako teško ubacit u postove? Moje je mišljenje da bi te vaše priče bile masu luđe. Recite vi meni šta je to ljubav nego čista agresivna bol! Ona čovika najviše uništava i ostavlja duboke rane na njemu. Al zanimljivo je i da je to jedino šta čovika drži na životu. To je čisti sado-mazohizam. Moje skromno mišljenje, da se neko nebi naša uvrijeđenim.
Zadnja lektira koju san ima ove godine bila je Camao od Matoša ja mislim. Uglavnom, to vam je neka kratka pričica o nekom seljačiću iz like koji je otiša studirat klavir u austriju, odusta na zadnjoj godini jer mu je financijsko stanje bilo u kurcu. Do svoje dvadeset i koje je proputova cilu europu, uglavnom svirajuci po ulicama i slično. I tamo negdi kod nekog lika za kojeg je svira, upozna djevojku koju je trazio cijelog života. Zaljubili su se na prvi pogled, znali si imena iako se nikad nisu sreli i sva ostala sranja... Uglavnom ona je bila udana al je odlucila pobjeci sa novo-upoznanim momčićem. Njen muž je bija na putu i ona je dovela ovog novog kod sebe u kuchu i ujutro su planirali pobjeci. ALI, muž joj se baš tada vrati i uvati je kako ga vara, yeah! Koma. Da vidit ekoje je onda nasilje nastalo, uf. Muž prid njenim očima izubija ovog našeg jadnika, krvi po svuda, slomi mu obadvije ruke u laktovima tako da su oni probili kožu i virili vani, i zatim ga sa gornjeg kata kuche izbaci kroz prozor i uvati derati: Sviraj joj sada Tanhauseru!:) Lik je svira klavir. I onda je naravno zadavija ženu, u batlera ispalija par metaka, zakla svoja dva psa i sebe obisija! eh, a ono najtragičije je da je ostala živa samo ta jebena papiga Camao, koja je ustvari i izdala mužu da ga žena vara. Prema nekoj legendi, Camao je egzotiča ptica koja umire kada žena prevari muža, a koje li ironije ona je ostala živa a svi ostali su umrli.
Uglavnom, vidim da san masu zastranija od prvobitno zamišljenog posta, pa ću se pokašat na glavnu temu.
Ubacujete elemente nasilja i boli u te vaše priče! Ovo gori je isto ljubavna priča i niti malo ne gubi tu svoju ljubavnu vrijednost.
ma zblj...
stay sick







Post je objavljen 12.07.2006. u 10:40 sati.