Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moonsafari

Marketing

.:a vremena jos imam na pretek..:.

Image Hosted by ImageShack.us ..i noc i dan za pad..

zadnji je dan racunalne, pa eto da se javim zadnji put ove akademske godine iz zagreba! u biti, imam na raspolaganju jos cijeli rujan.. al nema veze, ovako zvuci dramaticnije. :)

danas sam dala zadnji ispit (srpanjski), pa uzivam cijeli dan.. iako bih se trebala spremat i pakirat - to kategoricki odbijam i pokusavam smislit kako da se veceras kvalitetno provedem i jos sacuvam pare za kartu i dom. mislim da je nemoguce, al nikad se ne zna.. uzasno mi se spava jer sam se digla u 7, a isla spavat u 2 i sad me tu vucaraju posvuda - "zlatno pivo i medo" ;) "stara sava"..pitam se sta je sljedece.. ;)

moram priznat da mi se ide doma napokon, kaze mama - svi jedva cekaju da dodjem (ukljucujuci i nju i tatu, naravno :), svi se javljaju, bla-kad ces doc-bla-falis nam-bla-moramo pricat-bla... ekšli, vec sam dugo home-free i mislim da je sad stvarno vrijeme da odem! makar, imat ce me mjesec i po dana sto je puno s obzirom na ljude koje ovdje (ne bas ovdje, ali ajde) ostavljam, i s obzirom na to da su mi oni upotpunjavali dane, da su me oni cijelu zimu razveseljavali, da smo se odlicno zabavljali i da oni znaju vecinu dogadjaja koje ovim "starima" tek moram pricat..(ako im uopce budem i pricala konkretnosti)

tako da.. rastajem se od zagreba na juriš, kao sto sve ostalo provodim na juriš. bez suvisnih opterecenja, zamisli ili velikih planova.
bez zaljenja za bilo cim. s dosta uspomena iza sebe koje se skupe u tih nesto manje od godinu dana.
no, ne zelim razmisljati, jednostavno odlazim!

ps. more, tebi dolazim! smijeh


Post je objavljen 11.07.2006. u 20:05 sati.