Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockliveforever

Marketing

kakva vrućina...mozak mi se osušio...

mislim da je vrijeme za novi post…ali najveći problem je da ne znam šta da pišem…mozak mi se sav spržio na suncu i vrućini…UŽAS!...i zaista nemem inspiraciju za novi post…a kako onda očekujem da me čitate?!...ma nevemind…fakat nemam ideju…mogla bi napisati nešto što sam danas radila…ustala u 10.30, jela, oprala japanke sa minivošem, gledala neki godišnjak od tehničke škole, vidjela slatkog dečka koji će sad 4. razred (srednje, naravno!), išla baki, kod nje sam se prežderala zato jer sam već doma ručala, a oni ručaju tek u 5 pa sam i kod nje jela jer mi ona stalno govori da sam mršava i da moram puuuuno jest (mislim govori mi to kao nekoj bebi al dobro), došla doma u malo prije 7, i sada ovo pišem…a onaj dečko iz godišnjaka…ma presladak je!!
ovo je sve za danas…sad idem u šetnju do šume sa nekim rodicama do šume…komentirajte me…sve vas volim!!!

sestra i ja smo išle u šetnju sa rodicama, zapravo je išla samo jedna, jer druga ima problema sa vrućinom, odma joj je loše tak da je ostala u kući…nakon tog smo ostale kod mene i ljuljale se na ljuljačkama i pričale o jednom dečku koji se raznio bombom, a išo je u moju školu.
i onda smo sestra i ja, kao, išle ispratit rodicu, al smo se tolko raspričale da nas je rodica koja je bila u kući čula i došla nama (one žive prekoputa nas, a to je bilo oko 10 sati)
i onda smo pričale gluposti koje smo zajedno doživjele, pa smo se sjetile i tog dok smo jednom rodica i ja išle u školu; ona je bila 6. a ja 3.razred…bila je zima…u blizini škole je sve bilo zaleđeno i mi smo odjednom pale, čim smo se ustale i htjele dalje hodati, opet bi pale, i tak negdje 5 puta…a onda su došli neki zgodni dečki koji su išli 8. razred i pomogli nam da ustanemo…i padne ti nama jučer na pamet kak su ti dečki bili dobri i pomogli nam iako smo se tam tak osramotile, a ovi današnji dečki nebi pomogli ni da ti meteor padne na glavu!
a sad stvarno više ne mogu pisati ni komentirati jer moji nemaju milosti! aj pozz i čujemo se (nekad)
obratite pažnju na boxeve jer sam ih preuredila…

p.s- neće me bit neko vrijeme jer me starci kolju…imajte razumjevenja!
- sada sam od anne rules pokupila nešto- novi post neću napisat dok nebudem imala 50 komentara...i to po uzoru na annu rules koju usput pozdravljam...a pozdrav i supach girl...ini*freakici...elli...punkgirl...ma pozdrav svima koji me oće komentirat...volim vas SVE!!! :)

pussa svima i :) smijte se :) :) :) :) :)


Post je objavljen 11.07.2006. u 19:04 sati.