Bijeli post 2,saroukh.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/saroukh

Marketing

Bijeli post 2

Dakle, nastavljam sa bijelim postom, pala mi je bila koncentracija, pa je post počeo pisati mene umjesto ja njega. Ovo je nastavak velikog bijelog,mogo sam ga zbiti čak u jednog. Spomenuh metrosexualce, kao još jednu medijsku isfurevinu, koji se dosta spominju u ženskim novinama. Ja tu i tamo bacim oko na neke ženske novine kad mi sestra kupi, mislim da bi i ostali muškarci trebali nekad baciti oko na njih ili ljubavne romane, jer se može doći do informacija korisnih u ophođenju sa suprotnim spolom. Tako neki dan nabasam na test na internetu u kojem se ispituje znanje o tipično ženskim temama tipa kako izaći na kraj s ispucalim krajevima kose, kako vratiti koži sjaj, vitamini itd, a i nekim općim. Ispunim test i ostanem užasnut kad sam vidio da sam osvojio 42 od mogućih 45 bodova, što je odličan rezultat. Na stranu što ja brzo upijam, ali velikim je djelom to zbog toga što se sve u tim ženskim magazinima stalno ponavlja. Tako se prije ljeta rastrube o beta-karotenu, s kojim faktorom se izložiti prvih dana, tipovi kože, uglavnom, mislim da bi žene to trebale već napamet recitirati. Pa onda slijede tips&tricks za make-up, volumen kose, prišteve, dijete u kojima se gubi toliko i toliko kila, programi vježbi za stanjivanje na ključnim mjestima...Uopće ne kužim koja bi se normalna osoba mogla pridržavat striktno tih dijeta, pa to bi stvorenje trebalo cijeli dan birati namirnice i kuhati. A gdje je još kuhanje za ostale članove obitelji...Ista je stvar sa programima za vježbanje, općenito ti režimi i programi su mi stvar za imbecile. Nakon tih režima sve se opet vrati na staro po prekidu istog, treba jednostavno poprimiti drukčiji stil života, znati koje namirnice raspiruju debljinu, stalno biti aktivan. Bez velikih programa, svako može sebi napraviti plan, doduše treba se držati nekih univerzalnih pravila za vježbanje. Pa onda slijede rubrike pitanja i odgovori, psiho-savjeta tipa "zavedite ga u 5 koraka". Ma baš, muškarci su puno manje podložni zavođenju nego žene, mene može bez problema zavesti svaka zgodna žena bez ikakvih tehnika, ako mi se ne sviđa, može dubiti na glavi, nikakve joj koristi od tih trikova za zavođenje. I zašto te savjete pišu žene, možeš biti ne znam kako pronicljiv, ali psihu muškarca najbolje razumije muškarac i obratno. Možeš misliti da razumiješ žene, ali uvijek te iznenade s nečim.

Da ne skrenem puno, jer sam počeo sa ljepotom. Valjda su ti magazini ipak doprinijeli šta se ulicama kotrljaju nikad zgodnije žene u povijesti, na što se žale i stariji ljudi. Ja se skoro i ne okrećem više, jer sam ogooglao na puste cice i guzice koje me triskaju sa svih strana, pa sam ko grogi-boksač... Znam da ljepota nije sve, ali opet je neki ljudi previše degradiraju, pa sam zato napisao ovaj post. Ljepota je bitna jer daje neku moć, a moć je u današnjem svijetu ključna stavka za sve. U prvom dijelu sam povukao paralelu ljepote i pameti, sad bi mogo između moći i dobrote. Tako će neko moćan i dobar biti cijenjen ko svetac, moćnog i lošeg će respektirati nešto manje, ali ipak više od dobrog, ali bez moći kojeg će tretirati ko dobričinu, a to baš i nije neki kompliment. Loš i nemoćan, najgora varijanta, to je već onaj kojeg zovemo gnjida. Kultura nas uči da trebamo biti gentlemani, ja bi ipak stavio tu akcent na moć, odn. treba pokazati prije moć, pa teko onda finesu, to bi bila prava definicija gentlemana, "čelična šaka u svilenim rukavicama". Reče jednom Al Capone o moći i finesi "lijepa riječ otvara mnoga vrata, lijepa riječ i pištolj otvaraju ta vrata mnogo brže", a njemu treba vjerovati jer svi koji se zovu Al, znaju znanje..
Talijani su prvaci, yesss, pa vam piči ovaj video. Ragazze upisujem zlatnim slovima na svoj blog, pošto sam ugradio tu opciju, koja se vidi u exploreru. Gianluigi Buffon, Angelo Peruzzi, Marco Amelia, Gianluca Zambrotta, Christian Zaccardo, Fabio Grosso, Massimo Oddo, Fabio Cannavaro, Marco Materazzi, Alessandro Nesta, Andrea Barzagli, Simone Barone, Simone Perotta, Andrea Pirlo, Rino Gattuso, Mauro Serra German Camoranesi, Daniele De Rossi, Francesco totti, Alex Del PIero, Luca Toni, Vincenzo Iaquinta, Alberto Gilardino, Pippo Inzaghi, valjda nije niko zaboravljen...zlatna slova dobija i mala plava, izvan kategorije


Post je objavljen 11.07.2006. u 23:05 sati.