Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rumpelstiltskin

Marketing

Tko bi odolio ovako čemu???

Ni sam ne znam kako sam uopće kliknuo na ponuđeni link na stranicama Jutarnjeg lista,jer nisam htio čitati nečije drljotine pod nazivom: "Žena za volanom: Auto po mjeri žene", možda je to bilo zbog dobre flash animacije, ne znam, i još uopće ne znam kako mi se dalo čitati komentre na nepročitan članak, pogotovo ne ovako duge komentare, no kada sam ga počeo čitati, nisam mogao stati. Mislim, koliko ironije i ojađenosti, da nisam mogao ne prenijeti ovaj članak u moj blog.
Dragom autoru članka ne htjedoh oteti autorska prava, pa prenosim cijeli njegov komentar. Pročitajte ga, čovjek je kralj ironije!!!

Evo komentara:

Da se pozalim | mangodibango | 27.6.2006 11:46:25
vlasnik sam prakticno novog Renaulta Scenic II i to je sramota od auta. Instrumenti na sredini prednje ploce - u cemu je fora ? Halo, 'dizajneri' ? I to jos digitalni - brojac okretaja je smijurija za djecu, to ne bih stavio ni na djecji bicikl. Ono, pokazuje otprilike oko... Elektricna rucna kocnica - e tko je to izmislio treba mu nabiti nogu u guzicu iz Renaulta. Automatski se aktivira kad ugasis auto i ne moze se deaktivirati bez da krenes. Znaci, u praonici, prolazak s upaljenim autom. Imbecilno. Pitajte me da li se moze aktivirati u voznji ? Ne moze, naravno kad se odmah deaktivira. Koji ce mi k. takva kocnica. Tipicno zenski izum. Metalizirano prednje staklo - ne sprijecava zagrijavanje automobila tj smanjuje ga mozda marginalno ali zato sprijecava prolaz GPS signala pa moram po autu razvlaciti kablove. Uzas. Polozaj u voznji - 'kamionski'. Kad stisnes gas (1.6 benzin) auto malo razmisli pa onda, eventualno, krene. Brisaci - ili ga stavis na 'automatski' kada sam bira brzinu ili 'kontinuirano'. Ako stavis 'automatski' uopce ti ne obrise staklo dok se rosi u gradskoj voznji, a ako stavis 'kontinuirano' brise stalno manijakalnom brzinom. Grozno. Trebam li reci da je CD player koji je s njim isporucen najobicnije smece vrijedno valjda 150kn ? Sound nikakav, cak na displeju ne pokazuje vrijeme trake, a sistem programiranja radio stanica je tipicno francuski - ako izgubis manual, mozes odmah baciti i radio. Nisam izgubio manual ali je radio odletio iz auta brzinom munje. Sistem za pomoc pri parkiranju (ugradjen kao dodatna oprema, zena trazila) je vec riknuo. Sva sreca, u garanciji pa su ga zamijenili. Prosli tjedan je akumulator otisao i jedva sam usao u auto (btw sve se automatski gasi kad se auto zakljuca i nisu mi na servisu dali nikakvo zadovoljavajuce objasnjenje sto se desilo, zasto i kako se akumulator ispraznio). 'Ne preporucuju' paljenje na kablove. Ne mozes ga izgurati s parkinga da ti netko s kablovima pridje jer, pogadjate, ima elektricnu rucnu. Osiguraci su u motornom prostoru. Nigdje sheme - kaze ako rikne odi na servis. Zarulje od svjetala - nedostupne. Kaze manual - za zamjenu zarulja obratite se servisu. To me narocito razveselilo kad mi je zarulja riknula u petak oko 23, a ja za ujutro imam dogovor s ljudima da ih pokupim u 8 da idemo u Trst. Vozacu su u ovom vozilu oduzeta sva prava - nema instrumente, auto ne ide s mjesta, ne moze ni zarulju promijeniti. Vozac je samo nuzno zlo. To je auto za putnike. Sve u svemu, drek od auta. Ali, zato ima gomilu pretinaca, naslone za ruke, ladice, osvijetljena ogledala za sminkanje i posebno dodatno ogledalo (uz retrovizor) za nadzor djece na straznjem sicu. I mojoj se zeni jako svidja :). A, ja prodao Alfu (ispod cijene) za ovo sto je sramotno zvati automobilom.

Post je objavljen 10.07.2006. u 20:09 sati.