Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zazemljane

Marketing

Oni imaju slabosti..

Oni su podložni željnom razmišljanju radi njihove prirode koja ima određeni rang i ograničenje. Hiperdimenzionalna bića okupiraju širinu pojasa mogućih realiteta čiji spektrum odgovara njihovim frekvencijama duše. Dakle, oni s negativnošću po prirodi koji vibriraju na nižim i više ograničenim frekvencijama, nastoje i djelovati u tom užem spektru mogućih realiteta. To ih čini sljepima prema izvjesnim mogućnostima i ishodima koje uopće nisu u njihovim shvaćanjima i percepcijama.

Vrlo su praktični, pa uvijek traže najlakši put. To je zbog toga što moraju ekonomizirati njihovu energiju i strategiju. Priroda opredjeljenja prema sebi ( OPS ) čini osvajanje određenih resursa, pa je zato efikasnost i kalkulacija neophodna.

Ne mogu lako odreći se plana, niti načina na koji ga žele ostvariti - sve je proračunato. Treba im malo vremena da bi odstupili od plana, kako bi napravili novi i usmjerili ga efikasnije prema cilju. Dijelom je to zato što napadaju izvan našeg linearnog vremena, tako da mogu napasti istovremeno kroz povijest, sadašnjost i budućnost. Ono što se nama čini kao napad koji traje nekoliko dana ili tjedana, za njih je to jedan trenutak i zato nam se čini da sporo odgovaraju na naše improvizacije u obrani.

Ne mogu se odnositi sa kompleksnošću sa lakoćom ukoliko nije iskalkulirana. Većinom onoga što čine je opredjeljenje optimizaciji uspjeha koji obično uključuje pomak prema mogućoj realnosti koja najviše paše njihovim krajnjim ciljevima. Ali tu je uvijek faktor slobodne volje koji odbacuje neke stvari i ako cilj koristi slobodnu volju i nepredvidljiv je, to dodaje nemogućnost kalkuliranja, kompleksnost i grananje u tom pojasu mogućih vjerojatnosti i zato ih to dizorijentira.

Misle da uvijek imaju prednost, pa postaju neoprezni - mnogo puta ne očekuju otpor, misle da im je plan tajan i da ga ljudi ne mogu uopće otkriti ili da se ne mogu braniti.

Nedostatak zajedništva među njima prekida duhovnu usklađenost njihovog kolektiva i zato se energija koju oni prikupe - dezintegrira ( raspada ), i oni tada moraju održavati prikupljanje sve više i više energije ( rast potrošnje ), pa su kao crne rupe koje trebaju sve više i više energije kao hiperdimenzionalna piramidna shema.


Post je objavljen 10.07.2006. u 13:14 sati.