Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uvelikomstilu

Marketing

Alkohol


Hehe alkohol… mislim da naslov nemoze biti jednostavniji od ovog… a sad da vas ljepo pitam na sta vas asocira alkohol… za vrijeme praznika… (molil bi odgovore u komentarima), a ja cu vam dati svoj odgovor i prilozit cu neke matrijale k tome….

Dakle mene vam alkohol asocira samo na gluposti… ne mogu si pomoci ali ja sam vam takvo dete koji kad popije svasta mu pada na pamet, sva sreca da su takvi i ljudi oko mene…(oni s kojima pijem) eto neki dan smo se opet nacuclali tog nama dragog alkohola…i krenuli u lov na gluposti….

Poceli smo s jahanjem vlaznih (uffffff) kravica u „Vindiju“ ( za „Vindiju“ ste svi culi)… tu je moj drug malo seljaki nastupio prema krava na sto one nisu naucene ali su mu oprostile i dozvolile da ih ljepo jase (uffffff)….




No to nam nije bilo dosta pa je covjeku pala na pamet ideja da demolira neki auto.. srecom izabrao je staru kantu (Opel- Kadet)….



No onda je lagano pocel alkohol djelovati na zensku populacuju pa su cure pocele pokazivati svoje atribute… od atributa stavit cu samo ovu sliku.. da nebi bilo desanke sakic i ekipe kod nekih u domovima….



Na samom kraju nasem se glavnom akteru cjele price prispavalo… pa je decko ni pet ni sest.. nego tek na sedam osam odlucil da je kanta za papir najbolji izbor kao njegov krevet… mi mu to naravno nismo branili vec dapace bodrili smo ga u toj ideju.. i naravno nije dugo trebalo i eto ti njega u….



A kod si je covek malo prespal… i dosel k sebi na povratku kuci odlucil se pomoliti.. jer vele da BOG cuva pijance… no nije on jos pijanec ali je na najboljem putu…..



P.S.
Za ovu sliku nesme znati da je dosla na net… ali ekskluzivno cu samo za vas drage blogerice staviti ovu sliku… ali molim ljepo pazite sta radite sa prsticima…








Do sljedece zanimljive price pozdrvlja vas SICK….


Post je objavljen 10.07.2006. u 13:01 sati.