Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samael

Marketing

Knjiga Noda

Knjiga Noda - izgubljeni dio Biblije (dio za koji Crkva zna, ali ga ne želi priznati); Nod - zemlja istočno od Edena, knjiga o vampirizmu i osnivaču Kamu.

Lilith - prva Adamova žena izbačena iz raja, dok drugi mit kaže da je dobrovoljno otišla u nepoznate zemlje. Kad Kajin ubije Abela biva protjeran iz raja te dolazi kod Lilith tražeći od nje da ga probudi, da bude neovisan o Bogu. Zbog toga četiri arhanđela (Mihael, Rafael, Urijel i Gabrijel) proklinju ga da se boji vatre, sunca, da ne može umrijeti prirodnom smrću i da zauvijek pije krv svoje braće. On odlazi u grad Enoch gdje živi s potomcima, uspostavlja hijerarhiju, a njegova djeca su načinila riječ rat. Noin potop je preživio zakopavši se duboko pod zemlju.

Djeca su počela ubijati sve starije od 300 godina, dolazi do stvaranja 13 klanova na ruševinama bivšeg carstva, jedan od klanova bijaše Nosferatu - klan skrivenih. Međutim, zabranjeno im je imati djecu, a klan Nosferatu zloupotrebljava pijenje krvi pa ih je Kajin prokleo - njihovi će potomci nositi zloću i biti izopačeni. Tako je sjeme zla posađeno i cvjetalo kao krvavo - crvena ruža. Kršenjem Kainovih zakona nastale su svađe, potomci su se raspršili i tako oslabljeni nisu se ujedinili do danas. Ipak, ostala je kletva: Kad se Kajin probudi iz sna pozvat će GRAD PRAVDE, njihov potpuni Armagedon (konačna bitka između snaga dobra i zla) i to će biti sudnji dan za sve među nama prisutne.

Post je objavljen 10.07.2006. u 12:55 sati.