Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jazzy

Marketing

GOli kuhar

U subotu smo krstili sobu, ja sam skopal neku litru i nešt pive (najbolji Qpack koji možete nač) i neko vinčeko. Slaven je naivno popil malo i onda reko daj, daj, a poslje nije ni čašu mogo popit, mimoza :)) Ja sam strusil svoje i još malo, bilo mi je glupo sam pit, pa sam prvo pričekal do ovi odu doma pa sam se onda mogo bacit na poso. Toliki alkoholičar još nisam da pijem sam u sobi u mraku.
Igrali smo naj jebeniju igru i svemiru, ZATAČKA.. Svako ima svoju točkicu i crta cret po ekranu, a cilj je da se niko na zabije u tuđu crtu :))
A u nedjelju kao što slika pokazuje bila je neka feštica.

Stari ima danas rođendan, a ja 16-og tak da smo to malo profeštali uz roštilj i kotlovinu.
Mene su ujutro u 11 zbudili i odma ni pet ni šest pokosil cijelo dvorište i onda se bacil na kotlovinu. Al ne jest nego peč, ma majstor sam za sve :) pre jebeno mi je uspjela, i onaj krumpir mmmmmmmm, prefino, sad sam na dijeti jedno dan dva da izbacim svu tu masnoču :))
I moj stari imajoš jednu savršenu ideju kak zapalit vartu bez papira, uključuje koliko toliko suha drva, ali nemoraju ni biti i benzin :))))) lud lud..

i tak neznam šta da još pišem sad je več jedan prošlo, gladan sam ko vuk nisam niš od ručka jel, i još sam otrčal pun k...i tak da nemogu ni spavat od gladi. Zaslinit ču cijeli jastuk :))

A neznam šta da muljam još, ajd bok...

Post je objavljen 10.07.2006. u 01:01 sati.