Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minusiplus

Marketing

Tri uplakana srca, tri žalosne duše...

Završna poruka povodom okončenja velike nogometne smotre...

Tri velika minusa. Tri igrača večeras će osjećati minuse u dušama svojim. Osjećat će sjetu, gorčinu i minus. Taj minus noćas će izjedati njihova srca, on će kao kiselina nagrizati njihove arterije i emocije, taj minus govorit će im: "U tebi sam, velik sam i spuštam te na ljestvici. Nisko si, kao Alessandro Del Piero".

Upoznajmo te tri jadne duše, krenimo od prve.



Marco Amelia Broj odigranih minuta na svjetskom prvenstvu: nula. Stečen ugled: nikakav. Broj talijanskih reprezentativaca koji nisu igrali na Svjetskom prvenstvu: dva. Amelia, iako igra za Livorno, klub koji ima najbolje navijače, na ovom prvenstvu nije pokazao baš ništa. Minus.



Angelo Peruzzi Broj odigranih minuta na svjetskom prvenstvu: nula. Izgubljen ugled: velik. Broj talijanskih reprezentativaca koji nisu igrali na Svjetskom prvenstvu: dva. Peruzzi se cijelo prvenstvo nadao da će se Buffon ozlijediti. Govorio je u sebi: "Samo da se ozlijedi, kamo sreće!". Na njegovu žalost, ništa od toga. Peruzzi će ostat zapamćen kao golman koji je branio i za Romu i Lazio, i za Juventus i za Inter. Bijedno? Da. Minus.



David Trezeguet Broj Trezeguetovih promašenih penala u finalu: jedan. Broj promašenih penala u finalu uopće: jedan. David Trezeguet, inače je simpatičan mladić. Objektivno gledajući, svima je bio posebno mio kad je igrao u Monacu. Razlog toga jest taj što je u to vrijeme u Monacu igrao i moj omiljeni igrač svih vremena, Škot John Collins. Nažalost, večeras je David osvojio - minus.

Tužna, tužna nogomentna predstava. Tri mladića, tri uplakane duše. Marco, Angelo, David, uz vas smo! Očekujemo vaše pluseve! Vjerujemo u vašu plusovitost! Davide, ako ovo čitaš, evo ti savjet: "Javi se Johnu Collinsu, on će ti vratiti karmu!".

oksimoron (U suradnji s Johnom Collinsom čiju sliku prilažem. John je inače moj suradnik u borbi protiv mobitela i ovo što vidite na slici je njegova teška sprdačina, zato se i smije.)



Zovem se John Collins i igrao sam 6 mjeseci sa slomljenim nožnim prstom.

Post je objavljen 09.07.2006. u 22:49 sati.