Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novembar

Marketing

Dvije-tri rečenice i nekoliko vizualnih zapisa

Evo pošto me već neko vrijeme gnjave kako ne pišem ništa, morala sam bar par rečenica. Nije da nemam vremena, ali trenutno je kompjuter pod danonoćnom opsadom moje sestre, koja mi ga ustupi možda na nekih 10 minuta dnevno. Da ne moram pisati romane, stavit ću par sličica iz mobitela i fotoaparata koje sam tek danas prebacila na kompjuter.
Što se mene tiče, dani mi idu polako, radim, čitam, gledam nogomet... Tužna sam jer je danas zadnji dan SP u Njemačkoj. Bio je stvarno užitak gledati dobar nogomet, i večeras navijam za Francuze! Moram priznati da sam se dosta iznervirala dok smo bili u igri, ali i poslije. No najvažnije je da sam zaista uživala u svim utakmicama koje sam gledala, i nikako ne mogu razumjeti one koji jedva čekaju kraj!
Ostale novosti su da sam napokon položila teoriju za automobil, prometni propisi i to. Pala sam jednom i onda su stalno odgađali, i sad sam se napokon toga riješila. U srijedu idem na provjeru prve pomoći, valjda neće biti poteškoća.
I još jedna vrlo važna stvar. Jučer je 18 godina napunila moja vrlo vrlo draga prijateljica MARIJA! Pa joj još jednom želim čestitati i zaželjeti sve naj, naj! SRETAN ROĐENDAN!!!!

Evo sličica.
Pozdrav.


BUBA - auto koje želim, ali mamu ove bube, staru bubu


Marija i David s "čudom" na glavi


moj usnuli Biggy


Ja u navijačkom zanosu (šmrc...) i pidžami


Marija navijačica


Biggy navijač


ulovilo je i moju sestru


sab proučava konzumovo skladište


pozdrav Kiki!!

Post je objavljen 09.07.2006. u 18:22 sati.