Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sedeslav

Marketing

Pozdrav svima koji često dođu...

Ovih dana sam jako zaposlen i ...moram priznati potišten. Nekako, ništa mi ne može popraviti raspoloženje. Sve slabije jedem i loše spavam i kad me pitaju . što ti je? ja nemam odgovora. Osjetim ja i dobru namjeru da mi pomognu. onako , iskreno prijateljski. Ali ne pomaže. jedino me još malo može crtanje može oraspoložiti. Pročitao sam "Gozbu vrana" od Georgea Martina i to mi je malo zaokupiralo um, ali sam opet splasnuo kad sam se sjetio da ću zadnji nastavak i razrješenje cijele priče "Ples zmajeva" morati čekati barem još godinu dana.
Sad "Tuširam" jedan strip za stranog naručitelja. On radi olovku a ja sve presvučem preciznim tušem. Strip je glup i staromodan, ali lova je važna. Kažu:"Cigani ne pitaju šta će da sviraju! Sviraju šta im se naruči" pa tako i ja tuširam marvelovske gluposti za lovu.
Evo vam jednog originalnog vampirskog lorda kojeg sam sinoć nacrtao. Jako sam s njim zadovoljan , mada na njemu ima još prostora za rad. Ako netko ima ideju za priču o njemu slobodno neka mi je pošalje. Možda napravimo kakav kraći strip od toga.
Puno vas volim. I ponekad mi svi skupa nedostajete.
Sedeslav

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Post je objavljen 09.07.2006. u 16:42 sati.