Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morgana13

Marketing

Noć vještica

Ujutro je padala kiša. Pokraj mene je stajala hrpa darova i cestitki. Znam da sam od Tonks, Siriusa, Ludwiga i Brynhild dobila šišmiša. Zove se Xavier. I od ostalih sam dobila genijlane poklone. Ne da mi se nabjrajati. Serraffina je ležala pokraj mene. Pogladila sam ju po ledima. Zadovoljno je zaprela i zaspala. Covjece, ta samo krmi! Danas je bal pod maskama i dolaze delagacije iz Durmstranga i Beauxbuttonsa. Imali smo slobodan dan.Vec sam znala u što cu se maskirati. Pst, to je tajna! Tonks, Roary , Brynhild i ja smo navukle gumene cizmice i izašle van. Neko vrijeme smo skakale uokolo, a ond smo skocile u jezero. Bilo je genijalno. Vratile smo se u dvorac mokre kao miševi. Filch je nešto opsovao, ali mi ga nismo doživljavale.
Brynhild: Koji prgavi prdež....
Ja: To je duh, malecka!
Brynhild: Ne zovi me malecka!
Ja: Dobro malecka,a sad briši!
Brynhild: Okej, idem s Petulom!
Nakon tog šarmantnog dialoga, smo ostišle na doručak. Nažderala sam se ko kontejner. Poslje sam s Alex, Astrid, Lunom, Jenny, Roary i Tonks otišla žicati Hagrida da nam da tri bundeve da stavimo u spavaonice. Hagrid je bio dobra dušica pa nam ih je dao. Vrijeme do ručka smo proveli rezbarenjem bundevi. Za ručak su dolazili ljudovi iz Beauxbatonsa i Durmstranga. Svi profesori su se usplahirili. Napokon je doletjela Beauxbatonska svjetlo-plava kočija u koju su bili upregnuti veliki krilati konji. Zatim, je iz jezera izronila barka iz Durmstranga. Svi smo se uputili na ručak. Tamo nam je Dumbo opisao pravila tromagijskog turnira. Mogu se prijaviti svi koji imaju punih 16 ili više godina, što bi značilo da se i ja mogu prijaviti. Vjerojatno hoću, ali ne zbog para. Ako pobjedim pare ću dat Fredu i Georgeu Weasleyu da im pomogne kod dućana psina. Bila bih se zaklela da sam među Beauxbatonskim učenicima vidjela Ayumi Hamasaki. No brodo.....Poslije ručka sam otišla u spavaonicu i navukla svoj kostim.
Uputila sam se u Veliku dvoranu. Prišao mi je jedan dečko.
Dečko: Hej, mala, hoćeš da se mazimo? Kako se zoveš?
Ja: Morgana, a kako se ti zoveš? Uspaljenko?!
Okrenula sam se i pridružila svojim frendovima. Bilo je baš zakon. To mi je bio najbolji rođendan ikad.
Iskrali smo se iz dvorane i otišli u Slytherinsku društvenu. Astrid je ponjela svoju gitaru. Odsvirala je Shiny happy people, Mrs.Robinson, Jednorozi su seksi i Palim se na hipogrife. Svi smo pjevali zajedno. Čak je i Brynhild došla. Fred i George su donjeli plamen viski i zoo-žvakaće. Zaružili smo do kasno u noć.
***
Ujutro na doručku.
Roary: Kakve su to zadrte seljačine sjele za naš stol?!
Rekla je to pokazujući na učenike iz Durmstranga.
Tonks: Ne znam.
Ja: Svi od reda uspaljenkovići!
Nakon doručka smo sve tri na komadić pergamenta napisale svoja imena i ubacile ih u Plameni pehar. Otišle smo u spavaonicu. Tamo nam je Pansy dizala živac. Uzela sam Xaviera i pustila ga da ju proganja po cijeloj Slytherinskoj kuli. Zatim smo otišle na čarolije. U hodniku smo vidjele Davisa kako tegli sve svoje stvari. Kat mu se smijala.
Kat: Biti izbačen na sedmoj godini, pa to stvarno moraš bit degeneričan Davis!
Davis: Avada kedavra!
Zeleni mlaz je pogodio Katarinu ravno u prsa. Ostala je na mjestu mrtva.

TO BE CONTINUED

Oprostite zbog kratkog posta!

Obavijest: Nema me od 10.7.-17.7! Hvala na razumijevanju!

Post je objavljen 09.07.2006. u 08:00 sati.