Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/webdiary

Marketing

I am SORRY!!! =(

Ljudi fakat mi je žao kaj tolko dugo nisam pisala....al moram vam reć da sam neki dan napisala jedan lijepi veliki post o tome kako mi je bilo na moru....i stavila sam dosta slikica...i onda sam slućajno jednim klikom sve upropastila...izasla sam iz svega i sve mi se pobrisalo!!!headbangbangbangbangpuknucu!!!! Tolko sam poludila....da nisam uopce palila komp. nekih par dana...a na blog nisam htjela ni pomišljat!!!!

E a sad da ponovno napisem kako mi je bilo na moru.....!!!!Da bili smo kod Tare u Vili Dragiji u Novigradu!!!
Znaci ovako...jednom riječju....bilo je FANTASTIČNOthumbupthumbup!!!! Bilo nam je fakat ooodlično....bile smo 8 dana...i fakat smo ih full iskoristile...upoznale smo ooodličnu ekipu...koja nam JAAAAKO fali....MIslim,uglavnom...cijela ekipa su bili dečkinaughty....upoznali smo samo jednu curu!!!! Ali to uopće nije loše!!!!Šta ne???? Tako smo mi s njima bili ljepo svaki dan do 5-6 ujutro vani....bili smo malo po gradu...malo po plaži....malo u Tarinom apartmanu....naravno sve to...sa svima njima!! I tako svuda...i svašta...uglavnom od 0-24...je sve bilo puno smijeha,zajebancije i ludorija!!!! Al definitivno nam je bilo najbolji zadnji dan...išli smo svi u jedan Disco Rox....Bio je stvarno soooper...coolthumbup!!! Odlično uređen...a i Ok muzika se pušta!!! I mi smo tamo mislili bit isto tako do nekih 5-6 ujutro...ali nije baš sve krenulo po planu...taj dan je Tarina mama stigla za Novigrad...i negdje oko 3...se zabrinula di smo mi...i onda je Tarin tata doso po nas!!! A inaće...cijeli tjedan...smo mogli bit vani kolko smo god htjeli....Tarin tata nam je tata bio baš sups...thumbup!!! kaze on na mama ma sam vi tulumarite!!!smijehwinkyesnaughty!!! Pa tako i jesmo!!! E da da se vratimo na zadnji dan...da Tarina tata je došo po nas...i kad smo došli u kuću...Graciela i Tara se odmah obukle u pidžame i legle....al Lara,Ana i ja nismo odustale...mi smo rekle da ceemo bit malo u dvoristu...(koje je veliko 15000 m2),Al smo mi ljepo preko Ograde i van....zujonut! Onda smo ljepo nazvale ove decke i rekle ima da dodu do plaze...i oni naravno dosli....yes!!! To je bilo negdje oko 4!!! I tako smo mi još bili s njima do 6 na Plaži...mislim ipak nam je bio zadnji dan...htjele smo ga skroz iskoristit..pa i jesmo...Oko 6 su oni otišli doma....a mi...samo do kuće po pare i onda ljepo u grad...jer smo bile uuuužasno gladne...tak smo ljepo pojele pizzu...naravno iz pekare...jer niš drugo nije radilo...malo smo se vuukle po gradu i bile malo u bedu...jar smo taj dan isle doma!!! Oko pol 9 smo se ušuljale natrag preko ograde...i uvukle s u krevet...mislile smo spavat do 11,pa smo si navile sat...da signemo spakirat sve one hrpetine robe...i da stignemo još do plaže....al smo nekak uspjele isključit budilce i spavale do 13 h....namcorbang!!! Al sve je ispalo Ok...Tarina mama nas je pustila da odemo na plažu a da se kasnije spakiramo...na plaži smo se sooper proveli...svi smo skakali...topili se...ma užas...dobro da smo opće živi...(mislim ja imam i uspomenu...veliki ožiljak na nozi...hehe)...i još nas je tarina mama pustila u grad na pizzu....i to vrijeme smo lijepo iskoristile da se pozdarvimo sa svima nono !!! Bilo je užžžas!!!!! Pre tužno!!! Spakirale se i oko 22 h krenule za Zagreb...to vam je ovak izgledalo.... Free Image Hosting at www.ImageShack.usSve vam je jasno....no!!!

Eto....bilo nam je stvarno oodlično...i PUNO,PUNO,PUNO hvala TARČICI, i njenoj mami i tati....što su nas zvali!!!!!!cereksmijehcerek
Bilo nam je fakat super i bilo bi nam bas drago kad bi mogli ici jos jednom!!!!!smijehcerekkiss!!!

PUNO;PUNO HVALA.....cerekcerek!!!
Evo jedna Tarina slikica...kaj nije slatka??Free Image Hosting at www.ImageShack.us

A sad jos malo slikica:
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 08.07.2006. u 16:50 sati.