Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aliceinwonderland

Marketing

At the zoo

Jučer je bio jedan od ONIH famoznih petaka, kada se osjećam baš kao ALice in Wonderland. Naglasak na Wonderland. Išla sam u dMetropolu kupit šator, i onda me je Igorov stari učio u dvorištu kako ga postavit smijeh
Onda sam gledala Eurotrip s njim po stopedeseti put, i opet se smijala forama koje znam napamet. I smišljali smo vrste i podvrste bureka (npr. hipijevski-s cvijećem, burek metalac- sa čavlima, cajka burek-s jestivim tangama i sl.) Srela sam i Grozdu, naravno. Moj niejdan posjet Batrini ne može proći bez Grozde.
DOđoh u NG u pol 12, dođem na Gimu, tamo svi piju. Šmrc. S tugom u očima sam promatrala kako niz njihova grla alkohol nestaje. Onda je netko skužio da bi mogli neš jest, pa smo otišli do pekare, kupili 4 kg toplog kruha, sjeli pred zlatu i žderali ko svinje i hranili mačke. Kad se sjetim želudac mi se prekrene. Pojela sam pobogu pol kile kruha. Toliko ne pojedem u mjesec dana. Izljubih Siki, ona ode na mjesec dana u Makarsku. Jadna.
Što se tiče tih posebnih petaka, prvi se dogodio prošle godine za zadnji dan škole. Sjećam se kao da je bilo danas, prvo rakijamo kod bure od 14 h, zatim nastavimo na gimi dok nas časne nisu potjerale smijeh i onda završimo valjajući se po onom dječjem igralištu zvanom ciganlija. Svi pijani (osim mene jer sam bila na antibioticima, tipično) valjaju se po travi, leže jedni preko drugih i jednako tako bljuju. To je prvi i dosad zadnji put da sam vidila Igora pijanog. Tad mi je zaspao ispod borova pred kućom smijeh
Takav petak se dogodio i kad sam se pomirila s M. nakon godinu i pol nepričanja, morao je nadoknadit propušteno vrijeme pa me vukao cijelu večer po gradu, prvo u Bou i stalno je donosio vodke a ja sam se čudom čudila odakle dolaze. Onda smo otišli pred kuću nekog njegovog frenda od trideset godina i žicali ga da nas voza po gradu. Već je bilo krajnje vrijeme da krenem kući, al ne, sad me odvukao kod drugog frenda na čokoladni liker prije spavanja. Nakraju večeri, skužila sam da nemam ključa od kuće i da mi slijedi duga i bolna smrt.

I ova subota je posebna.
1. Upoznat ću tog famoznog njemca Svena
2. Neću pit
3. Igora neće biti
4. Dijana će me natjerat da budem šmensi i idem na šmensi mjesta
5. Vjerojatno ću se gadno dosađivati, so, ako me netko sretne u gradu nek mi ispriča vic il nešto. Da se bar malo smijem.
6. Neću potrošit puno para jer kapi tempo je jeftiniji od vranca i kole

Zaključak: umrjeeeet ću od dosade!


Post je objavljen 08.07.2006. u 15:17 sati.