Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iivy

Marketing

a sad MJUZA . . . tu sam ko vol u kupusu. . . ha ha ha!

Najviše slušam M E T A L coolthumbup ; Lordi, Nightwish, Korn ,Mansona,Iron maiden...., a uz frendice i frendove i neke druge stvari. . . ma kad je društvo sve je dobro! ! ! Neda mi se ko i svi pisati o svima njima, članovima svake grupa, datumu rođenja itd. Bilo bi puno zanimljivije da ih komentiramo zašto nam se sviđaju, a zašto ne!

Prvo da počnemo sa najaktualnijim, naravno LORDI!zujo
Pobjednici su Eurovizije,thumbup nekima su zakon a neki se zgroze čim im vide maske. Ljudi, pa to je ta luda današnjica! Sve što danas napraviš nekome je zakon, a nekome pak odurno. Ali ne možemo se svima svidjeti! Npr. neki će na temelju mog bloga zaključiti da sam ja neka glupača, a neki (koji su dovoljno ludi kao i ja) će misliti da sam super.
Drago mi je ako ću se nekima svidjeti, (baš je cool sklapati nova prijateljsta i djeliti mišljenja! ),a ako ne, JAKO sam temperamentna i ako netko ostavi neki neumjesan komentar moglo bi doći i do svađe!

vratimo se sad na Lordi...
Meni su oni jako simpatični s tim maskama, samo ne znam kako izdrže 3 sata šminkanja i niko ih nije uspio vidjeti bez maske!? (ja sam našla na netu njihovu sliku bez maski!) kak ih ona nitko nije vidio?????eek)



Ostavljajte komentare o blogu i napišite što mislite o njima! Bye! ! !wavethumbup



Post je objavljen 08.07.2006. u 13:51 sati.