Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tonksic

Marketing

Vrijeme je ludo, pa ja pisem post :)

Ljuuudi, pa di ste mi? Kako vi prezivljavate ove ljetne vrucine? E, pa ja sam na moru...tocnije, na Hvaru. I to već *broji* osmu godinu za redom...eh, kako vrijeme leti. Osjecam se ko da nisam ni otisla odavde, sve je isto...a prosla je godina dana otkad sam zadnji put bila ovdje. Sad je malo oblacno i prohladno, sto je stvarno rijetkost na ovim prostorima, pa ja sjedim u sobi na krevetu i malo vam tipkam. Dosli smo u srijedu. Autom do Splita, pa onda trajektom do Hvara. Svi kazu da je ovo jedan od najljepsih otoka, i ja se slazem s time, ali vec mi je sve to skupa malo monotono...kao sto rekoh, skoro sve je isto svake godine. Dosadno je. Ali prezivjet cu...moram nekako :). Kaj mi vi radite? Ja sam se jednom okupala, u cetvrtak, more je onak dosta toplo. Sva sreca, tata mi je na poslu dobio HSDPA T-Mobile karticu, pa imamo bezicni internet (i 2 laptopa...). Nemrem si ni zamislit kak bi mi tek bilo dosadno da nemam net i laptop...UŽAS...zivjela tehnologija! :)

Na slici vidite Paklene otoke koji se nalaze odmah uz Hvar :) stvarno su prekrasni...jedne godine, ko bi se sad sjetio kad je to bilo, smo isli nekim izletnickim brodom na obilazak Paklenjaka. Kaj da vam jos pisem...nemam pojma :P.
Eh, da. Ovdje mozete vidjeti rezultate s CEOI-a, iliti Srednjeeuropske informaticke olimpijade. Prvo mjesto s jednim Poljakom dijeli nas Žuža koji je tek zavrsio prvi razred srednje skole! Žuža, legendo! :) On nam je predavao Logo na Kampu. Decki su osvojili jos i srebro i dvije bronce. Ludjaci! :) Meni je tu stvaaarno dosadno, i po cijele dane tipkam...a ako ne tipkam, onda spavam :). Stalno mi se spava, ne znam zasto...valjda iz dosade...ko ce to znat :P.
Aj komentirajte malo ak vam se da i ako ste pri netu...nadam se da ima bar nekog :) pisem vam kad budem imala malo volje i vremena, do tada pussek i S.I.R.! :)

Post je objavljen 08.07.2006. u 10:58 sati.