Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gdingorky2world

Marketing

ZBOG PANTERINE INICIJATIVE...

JESAM LI OBEĆAO U 24 SATA NOVE PARADAJZE NA SVOM BLOGU? JESAM!

JESAM LI JA OD ONIH KOJI NASTOJE ISPUNITI SVOJE OBEĆANJE?JESAM!

ZNAM LI JA DA ĆEŠ ME AKO NE ISPUNIM SVOJE OBEĆANJE JAKO ZATANGATI?ZNAM!

...


Ovo je inače jedna stara hrvatskaigra koja se zove "pitaj i odgovori". Prema pravilima se igra kad si sam i misliš na nekog!wave

A sad obećanje, namjerno sam ostavio naslov isti da zavaram tangašicu! Elem, kad god ne znate kud bi sa sobom imam jedan recept: VRATITE SE U DJETINSTVO!!

....kao mali, redovito sam odlazio vikendom kod bake na selo!

Pravo seosko imanje...velikoooo dvorište, pa drugi dvor i na kraju velika bašča. Moje omiljeno igralište bio je drugi dvor. On je bio visokim plotom opasan sa svih strana...bio sam zaštićen od pogleda odraslihzujo. Omiljena zabava u dvorištu biješe ganjanje koka yes! Čim bi spazio neku "dobru", a to znači da se bojom svog perja, krijestom ili bilo čime isticala u odnosu na ostale ganjao bih je po dvorištu. Pjevci bi kukurikali a jadna koka bi se nakon par krugova oko štaglja umorila! Bio sam strašno uporno derištesmijeh! Tada bi koku natjerao i zatvorio u neki od drvenih kokošinjaca.

Priča nema sretan krajno. Bilo je puno kokošinjaca, a baka i djed nisu niti pomišljali što sam u stanju napraviti. Koka je bez vode i hrane nakon par dana uginula.
Ja sam dobio po guzi,a baka i djed su nakon mog odlaska pregledavali sve kokošinjce. Znali su da imaju posla s vragolastim...rolleyes

Nakon tih mojih pustolovina, s odmakom od par 1o-tak godina shvatio sam da:

Ništa se ne može održati uz prisilu i koke moraju blistati iako su u večini slučajeva pijetlovi lijepši !:thumbup


I dan danas kad vidim "dobru koku" ponesu me nogenjami, no razbor, iskustvo i strpljenje kaže "CURIK"!

Post je objavljen 08.07.2006. u 08:56 sati.