Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zazemljane

Marketing

Zašto ih negativne snage jednostavno ne ubiju?

Iz metafizičkih razloga, nisu svi koje oni ciljaju, lako uništive mete i ne mogu samo tako biti smaknuti - oni moraju dobrovoljno odabrati svoje uništenje. Ipak, njihova spiritualna gipkost opada ako se ne opiru samoubilačkom programiranju koje ih tada čini pogodnijim za drastičnije metode. Oni koji klonu, obično se razbole od bolesti kao što je npr. rak koji ih tiho ubija, neki su trajno oteti i "konzumirani", a ostali umiru u čudnim nesrećama.

Također je moguće i vrlo efikasno za osjetljive individualce da budu neprimjetno ubijeni, reanimirani i zamjenjeni kao dezinformirajući agenti. Oni tada mogu služiti za vraćanje svega što je učinjeno na staro, kako je bilo prije nego što su zamjenjeni. To se često dešava ranjivim autorima, istraživačima, političarima i znanstvenicima.

Dok se zamjena učini neprimjetno, netko može obično primjetiti drastičnu i uznemiravajuću promjenu u njihovim istraživanjima i metodama. Drugi koji nisu razaznali istinu za sebe i koji se uzdaju u svoje kredibilne izvore, ne primjećuju taj "pomak" i dalje ih slijede. Kao što smo mogli vidjeti, nema zamjene za osobnu moć rasuđivanja i spiritualnu fleksibilnost koja dolazi sa integritetom i znanjem.



Post je objavljen 07.07.2006. u 20:08 sati.