Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/just1me

Marketing

Mali dijalog ;)



Voliš li ga?
-Volim..

Zašto baš njega?
-Zašto ne njega?On je jedini došao do mene,''prave'' mene,on je jedini koji me zna bolje od mene same,on je jedini zaplakao ispred mene,on me ljubi kao nitko drugi,svaki njegov poljubac me tjera da ga volim sve više i više,on zna kada šutiti,kada me pustiti samu sa sobom,kada me zagrliti i priljubiti uz sebe uz lepršavi poljubac preko vrata i reći mi:''će sve biti u redu!'',on mi je pokazao da ne zaslužujem ništa manje od onoga što želim,hoćeš da ti još nabrajam?mislim da si do sada trebala shvatiti!

Kada si mu to rekla?
-Hmmm,mislim da je prošlo neko vrijeme,htjela sam da sa njim bude drugačije,da to za mene i njega ne bude obična isprazna fraza,htjela sam mu to reći kada se to uistinu dogodi,no mislim da je on to sam shvatio,puno puta sam mu to pokazala,možda nije ni bilo potrebe to govoriti,no svejedno,kažu da su tihe ljubavi one prave,kada se previše nešto ponavlja i govori,to izgubi na prvotnom značenju i vrijednosti..

Vjeruješ li mu?
-Da!Od samog početka se prema meni ponaša kao da me poznaje cijeli život,od samog početka mi zna reći ono što je,ne daje mi u ničemu lažne nade,uostalom što će mi !!

Gdje se vidiš sa njim?
-Sa njim se vidim negdje u mirnoj uvalici,gdje nema nikoga osim nas i naše ljubavi,sjedimo zagrljeni bez riječi,komuniciramo pogledima..

Voli li on tebe?
-Da!!To mi je dokazao već prvog dana.To mi je dokazao ne odustajući od nas kada je bilo teško,to mi je dokazao svakim svojim poljubcem koji je ispunjen ljubavlju,toplinom,nježnošću.Ne mogu opisati sve ono što mi je sada u glavi,previše emcija se vrti u meni.

Dali te iznevjerio?

-Jednom ,ne tako davno je!Iako je do sada idilično zvučalo,smatram da svaka veza ima uspone i padove ,pa tako i ova,no nakon što me iznevjerio ne potpuno svojom krivnjom dokazao mi je da je to bila samo jedna prepreka koju ćemo zajedno priječi,te mi je dokazao da me voli više od ičega.

Jesi li mu opet spremna oprostiti?

-Iako ga volim previše,koliko ehh to vam ne mogu opisati riječima,ne!!Jer dobio je drugu priliku,koja je luksuz,smatram da treće nema,znate onu'' fool me once shame on you,fool me twice shame on me!! '',e pa ja tako razmišljam,sve treba imati svoje granice,ako me doista voli neće trebati treću priliku,možda zvuči okrutno ali smatram da svakog čovjeka treba cijeniti kao i samog sebe,zašto bi dopustila da napravi po 2.put budalu od mene,ako to napravi,sve mi je rekao s tim!!

Na samom kraju ću samo reći da svi moramo raditi kompromise,pokušati priječi preko nekih stvari ,no i to treba imati granicu,prava ljubav prašta,prava ljubav te čini sretnim no i tužnim,ipak mi smo samo ljudi koji su dio velike kolotečine,pokušajmo razbiti ovu kolotečinu i biti ono što jesmo,a ne prilagođavati se svima,i ne dati drugima da nas upoznaju,ja imam njega i nju koji mi pomažu u tome.Koga vi imate??


p.s.ljubim vas puno,nadam se da nije bija predosadan post roflrofl


Post je objavljen 07.07.2006. u 16:37 sati.