Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umornooko

Marketing

A tako je lipo počela ova nedilja ...

More van se činit da san malo izmiša kalendar, ali mi se nemojte čudit. Napokon smo u nediju (02.07) uspili poć na Šoltu, ka ča vidite i na ovoj slici "najlipšega grada na svitu" ali iz malo nesvakidašnje perspektive, jerbo se ne vidi Sv. Duje.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ali figura ovako rano ujutro i brez njega, jerbo je vapor bija u sedan manje kvarat (6:45). Bartul Kašić, popularno zvani "Coto". Lipo nas je i pri ure vrimena odveja na misto, a plašili smo se oćemo li opet odgodit, jerbo je noć prije puvala lipa bura. Eto, i to smo odradili, Vinka je obašla pradidovinu, pa sad moremo diko poć i samo se okupat cool. Morali smo brzo nazad, jerbo smo tribali i u Kaštila poć timbrat kartelu. Sva srića, jer smo na Šoltu donili kišu, i to lipu. Kamo sriće da su pizdarije pristale na tome no
Ono ča mi se dogodilo sa gumon/auton san već napisa, bilo je onako na prvi balun, u afektu, ali zato je u sridu stiglo glavno sr**je. Vinka zafibrala. A još se nije oladija termometar od zadnje viroze. Rigoleto. Proliv.39 i po fibre i ne mores je skalat jer sirup povrati a sa čepićima je na ratnoj nozi odavna. Mogli smo je samo tuširat headbang Ajme. Dajemo jon pit svako malo, ali više izajde vengo ča ulize. Ajme. I nima druge, na hitnu dječju. Ostavilo je namo. Privižitalo cilu. Infuzija. Muka mi je bilo nju, onako veselu i živahnu, gledat kako leži onako lešo-lešo, oči na polak koplja, ka ča se i vidi na sliki:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ajme. Znan da se pri oli posli dite triba ono ča se reče "odbit od sise" ali nima gore muke vengo ostavit je samu u bolnici. headbang Molin, kumin, prispavat ću na balkonu, nikome neću smetat ... Ne mere! Amen!
Eto, sad san ugrabija malo vrimena, pazi je baba Vinka, Zakonita radi, a ja san doša ništo napravit doma. Triba od čega i spizu kupit rolleyes Zadnja situacija: no rigoleto, no fibra, no proliv. Nadan se da će na tome i ostat. Ako mi ne odgrize ruku kad je gren pogladit, koliko je bidna gladna njami Dosta za danas. Nadan se da ću po nedilji pisat koji veseliji post. Dosta mi je crnila za danas, a i šire mah

Post je objavljen 07.07.2006. u 16:29 sati.