Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dzepko

Marketing

Spinning around...

A mislio sam da ću da se odmorim na ovom raspustu...

Od toga nema ništa! Za proteklih 10 dana nisam spavao kao čovek (npr. da odspavam 8 sati, što je kao normalno), mnogo sam pio, mnogo sam duvao i još sam uspeo da se razbolim i da tako bolestan obiđem pola Srbije!

Drug mi se zvanično oženio, a ja sam na njegovom venčanju imao funkciju deverovog (obično mladoženjin brat) asistenta, nosio sam neku pogaču, koju smo, zbog nekih običaja, ja i dever lomili nad mladinom glavom. No, na svadbi se pila isključivo ljuta rakija i nije se štedelo partyparty... Djole je izgovorio sudbonosno 'da' i napustio društvo neženja... Ko je sledeći?

Glavni šok je usledio kad sam se onako pijan vratio sa svadbe - roditelji kažu 'moraš da ideš za BG'. Ja ne mogu da poverujem svojim ušima, mislio sam da tripujem od onolike rakije. Ne, kažu, moraš da upišeš sestru na fakultet - ćale ima neke važne sastanke, tako da moraš ti. Sledi: tuširanje hladnom vodomheadbangheadbang, jaka kafa headbang(bljak, ja kafu nikad inače ne pijem) i na put!!

U busu nisam oka sklopio, 7 sati putovanja noću bez sna, polu-pijan... Kad sam ujutru sve to završio, što nije bilo ni malo lako (papirologije na tone, pa kintu koju sam iz svog džepa dao... jao Ana krvi ću ti se napiti!), rešio sam da se provodim... Srbijo, eve me!!!!! Tek krajnji rezultat je bio vidljiv juče - vratio sam se u Mitrovicu i totalno sam propao... Takav narkomanski look u mom gradu odavno nije viđen...

Elem, sad da se malo oporavim, pa u nedelju na more!
Kotor, Budva, Tivat, H. Novi a dolazim i u Dubrovnik i to će mi biti prvi put da budem u Hrvatskoj. Unapred se radujem!

Post je objavljen 07.07.2006. u 10:52 sati.