Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/basketcasedookie

Marketing

mali kratki postić pa idem na more

znam da nisam ful sugo pisala, al jebi ga.
kratki izvještaj kaj se sve događalo.
završila škola, oprostila sam se od svog razreda i profesora, pustila pokoju suzu... slavili smo na jarunu. bilo je zakon!
upaisala sam se u 16.gimnaziju. imam 64 boda. moram se pohvalit. ak netko zna nekog tko ide tam nek mi javi!!
4.7 sam bila na koncertu od f.ferdinanda! bilo je predobro! frendica i ja smo se odlučile da ćemo ić na koncert 3 sata prije početka, hehe. a nismo ni imale karte. plan je bio stajat ispred i slušat mjuzu, al smo uspjele nabavit karte za 200kn i eto, bile smo. bile smo u prvom redu odmah pored stagea (zahvaljujući meni,haha)! šta reći, bilo je prejebeno. nemrem vjerovet da sam bila na koncertu. uopće nisam bila svjesna toga s obzirom da je sve to ispalo spontano i neplanirano......
danas idem na more.burninmad opet.headbang idem u Rtinu Miočići. znam kaj si mislite: di je to i ima li toga na karti? zujo to je 20-ak km-a od zadra i ima je na nekim kartama.
aha! još je nešto novo! dobila sam el. gitaru!!!! naughty kad se vratim s mora ću stavit sliku! kopija gibson les paul. skroz crna. ko stvorena za mene. furat ću ju na more pa mo možda neće biti fuuuuuuuuuuul dosadno!
ajde pozdravljam vas i čujemo se čim se vratim!! mah


Post je objavljen 07.07.2006. u 09:45 sati.