Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rakunios

Marketing

svi rakuni su dobroćudni

kao što sam naziv posta govori danas pisemo o dobrocudnim rakunima..... naravno ima onih rakuna koji bas i nisu dobrocudni- ali o njima necemo pricati...
recimo jucer je jedan rakun dok je mirno setao ulicom pomogao staroj bakici ŠTAKOR da prijeđe cestu... iako je baka štakor i ona je okotila brojne štakore, naš kolega rakun jednostavno nije imao srca pustiti bakicu da sama pređe cestu ( ŠTAKORI NI NINĐA KORNJAČE TO NIKADA NE BI UČINILI- POMOGLI BAKI RAKUN)
također jedan je rakun spriječio pljačku banke u rakunskoj ulici broj 10!
naime, o čemu je riječ... naš hrabri rakun šetao se gradom kada je od jednom čuo pucnjeve! upitao se što bi to moglo biti.... pogledao je na zemlju i vidio kako je otvoren kanalizacijski otvor! odmah je posumnjao na štakore!
no bile su to ninđa kornjače predvođene TIHANOM!!!!!!!!!!!!!!!!! tihana je poznata po svojim pljačkama, ali naš rakun ju je tako ispizdio da je tihana molila da prestane... naravno rakun je vratio sve novce natrag u rakunsku banku, to su inače novci koji su nam pristigli iz mađarske I( to je sredio predsjednik)


uskoro cemo napraviti jedan veeeeeeliki sumit , naime o čemu je riječ
tri glavna rakuna ( predsjednik, premijer i ministar nabave alkohola) će se sastati sa vođom ninđa kornjači- MISLAVOM... sumit će trajati 10 dana i odrzavat ce se u crikvenici! mi ćemo u tih 10 dana mi ćemo probati popiti što veću količinu alkohola i pojesti što je više moguće pašteta i mesnih narezaka. u program sumita smo ubacili trežnjenje svaki dan.... ali nitko se ne smije otrijezniti potpuno jer ce inace sumit propast.

to je sve za sada očekujte nove informacije


premijer

Post je objavljen 06.07.2006. u 21:42 sati.