Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

MA jooj =)))

Oho, jesam brza =) Evo, samo da se javim, kod sestre sam pa malo švrljam netom... Ovaj, zaboravih Mariji napisat da sam bila u subotu u Paradisu na narodnjacima, bilo dobro, ostala bez glasa, ,mjesto je u redu, ekipa može proć, samo što je preeeeevruće, pogotovo na katu -k´o u paklu (nije da znam kako je tamo =))))) Bila negdje do 4, dakle vratila se doma u pristojno vrijeme, mama je bila ponosna na mene, hehehh =))
Inače ovih dana... radim, pa ljenčarim, visim po kavama, shoppingiram... došla mi frendica s mora, pa mi priča šta ima novo u Splitu, tko je s kim, di trenutno izlaze, tko šta radi... jedva čekam da odem dolje, brijem da ću tek u osmom, a do tad... Zg =) povremeno Sisak, možda se zaletim do Plitvica (Mare, dolazim =)), burazova kolegica nas zove u Kostajnicu preko vikenda na opijanje, pa... =) rafting sam briijem već spomenula, dogovori u tijeku... do Graca trošit lovu =) ne da mi se više pisat... uglavnom sve u redu =)
Nisam baš nešto najbolje volje, svaka sitnica me izbaci iz takta, al bit će bolje... valjda =) Ma kad razmislim, živciram se bez razloga, sve gledam s negativne strane -kad se radi o meni, a kad su drugi u pitanju onda sam uvijek pozitivna.. joj, joooj... Al eto, tu i tamo me pojedinci nasmiju, razvesele... to mene sigurno ubija ova vrućina... mdaa... =)))
Sve se da riješit =)))))
Dosta...
Pozdravljam...
E, i u šoku sam zbog Kunića... e ak je to istina... šok... šooook... bez teksta =)
Idem peći palačinke... =))))
Sad stvarno pozdravljam =))
Bok =)

Post je objavljen 06.07.2006. u 20:17 sati.