Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aarmadaa

Marketing

LOVA UNAPRIJED


Dva milijuna eura za Roberta Kovača

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Mamić tvrdi da je posao moguć ako Juventus odleti u niži rang. Usput želi uvjeriti ljude da misli ozbiljno. Pregovara se i s ekvadorskim te njemačkim reprezentativcem.


"Pratimo situaciju s Juventusom. Ako budu izbačeni iz Serie A, zvat ću Roberta Kovača i ponuditi mu dva milijuna eura svog novca za dvogodišnji ugovor s Dinamom! Lovu bi mu dao unaprijed", poručio je Mamić iz švicarskog Charmeyja.

"Kada vidim igrače kako dobro rade, bilo bi zaista šteta da im ne priuštim još dva vrhunska igrača. I poziv Kovaču zapravo je poruka koju želimo odaslati javnosti - ovo je ozbiljan projekt u kojem ima mjesta samo za istinske klase", istaknuo je Mamić.

Večernjak doznaje da menadžer Marko Naletilić ozbiljno radi na dovođenju srednjega braniča, ekvadorskog reprezentativca Giovannyja Espinoze. Zasad je problem u cijeni, budući da Espinoza ima ugovor sa svojim klubom Quitom.

Mamić, koji je dodao da će ponovno aktualizirati pregovore s Jenson Nowotnyjem, nema vremena za najave prevrata u Hrvatskom nogometnom savezu: "Sve su mi misli usmjerene prema stvaranju jakoga Dinama..."



Post je objavljen 06.07.2006. u 11:03 sati.