Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shvatime

Marketing

: Upside down :

Već danima otvaram blog editor i započinjem nešto pisati ali ga ubrzo i zatvorim. Inspiracije jednostavno - nema. Valjda je ljeto krivo. Ne događa se ništa zanimljivo. Po cijele dane samo odmaram, tu i tamo nešto napravim i naravno, jedem.
Tako želim putovati. Želim otići negdje i uopće ne razmišljati o onome što me čeka kad se vratim. I još malo...još samo malo i tako će biti. Moje misli bit će na sasvim drugom mjestu. Moji koraci će ostavljati trag na sasvim drugom pločniku. Moj smijeh će odzvanjati sasvim drugim ulicama. A moje oči će gledati sasvim druge ljude. I radujem se. Radujem se novim stvarima. Novim fotkama.
U zadnje vrijeme često razmišljam o budućnosti. O prijemnim ispitima. Uvijek su mi se činili tako daleko, a sada su tako blizu. Još samo godinu dana i tu su. I čitam razne blogove a njihovih vlasnika nema - svi uče za prijemne. A ja...ja se osjećam kao izgubljeno štene. Ne znam kud ću sa sobom niti šta ću. Neki već idu na pripreme za drugu godinu, a ja niti ne znam što volim. Ali... neću se zamarti time. Ljeto je i moram uživati! Jednostavno ću ići po onoj: Go with the flow...
Fale mi neke osobe u životu. Tj. tu su one, ali su daleko. Uvijek sam se pitala zašto neke osobe koje stvarno volim, s kojima se super slažem...moraju živjeti tako daleko. I brine me što će bit s našim prijateljstvom. Ne želim izgubit vezu s njima. A posebno ne s jednom osobom. Znam da ovo čitaš bebe... najviše i previše. I samo zagrljaj je dosta. Znaš, onaj...lijepi, čvrsti...onaj sa slike. I samo pogled je dosta...i osmijeh...krezubi... jer nitko nema ljepše razmaknute dvojke od mene (((:
Prošla subota bila je... pun pogodak. Da nisam izašla, žalila bi. Pravljenje frizure 2 sata. Isplatilo se. Upoznala nove ljude - anđela i crnca. Predobri su dečki. Plesala do iznemoglosti. A bilo je vruće. Jako vruće. Stopala boljela. Ali vrijedilo je. Smijeh u 5 i pol ujutro. Frendica i ja. Sladoled. Smijeh. Prepričavanje događaja. Smijeh. Želim reprizu...

Ovaj post nema smisla... Ide gore dolje... btw. Jack Johnson - Upside down... samo moj PMS i ja.

Post je objavljen 05.07.2006. u 23:57 sati.