Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/carmen16

Marketing

Gosti, izlasci, izložba, proba i ČAKOVEC

Ovaj vikend su nam došli gosti iz gimnazije u Dubrovniku. Kod mene je bila jedna cura. Isto ide drugi razred, ok je. Onda smo s njima bili, malo ih vodili po gradu, navečer smo išli van i to u subotu al i u petak. A u subotu ujutro sam pisala test, al šta ću. Sinoć je bilo i otvorenje naše izložbe. Tema je fotografija, a fotografirali smo detalje našega grada. Na izložbi smo radili svi mi članovi kreativne radionice. Od svakoga od nas je bilo po nekoliko fotografija i sve smo to složili i tak. Na kraju je baš dobra bila izložba.
Mislim vikend je stvarno prošao brzo jer smo radili na izložbi i još bili s Dubrovčanima, a navečer smo još imali i probu. Ovaj probu s plesom za ovu našu novu koreografiju. Proba je bila od pet popodne pa sve do 10. Mislim stvarno pet sati, prenaporno, al ajd dobro. Morali smo jer za tjedan dana imamo nastup u Zagrebu a još nismo gotovi.
A jučer smo imali nastup u Čakovcu al ne s tom koreografijom već nekom suvremenom i to na neku laganu glazbu. Nas 8 cura smo se stvarno super zabavile. Bili smo na bazenima i u solariju. Prije nastupa naravno i dva- tri sladoleda, ono da bolje otplešemo :))) I tak, al bilo je ludo.
Pored svega toga uopće nemam vremena učiti tak da su mi ocijene još i super. Pozdravljam vas sve, idem ja spavati.

Image Hosted by ImageShack.us
Pozdrav svima i budite dobri, lijepi i pametni :)))))))


Post je objavljen 31.05.2006. u 23:07 sati.