Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broduboci

Marketing

Seinfeld u raljama reklama



Gotovo da više i ne gledam televiziju.Nemam volje. Satrale su me ove puste reklame. Evo recimo gledaš ove forenzičarske serije. Obično imaju po dva paralelna slučaja po epizodi. I taman kad uvatiš konce, povežeš di je čija noga a čija glava – puknu ti reklame!

Uvik iste, naravno! Pivo jedno drugo treće, deterdženti, T-com, VIP.... Uglavno su odvratne, dosadne, kao da se natječu koja će bit gluplja. Još bi dobro bilo da su samo reklame u pitanje. A di je tek „slijedi“ pa „uskoro“, pa gledat ćete ovo, gledat ćete ono, pa mi još uvale vijesti ! A Božesačuvaj !

I ko se može više posli vratit na forenzičare ?

Meni je drago gledat Seinfelda, to mi je ludilo serija. Face puknute samo takve, ne znaš ko je luđi. Epizoda traje u vrh glave dvadesetak minuti. A oni blesani sa Nove mi u pola epizode opizde reklame . Pa koliko samo traju !? Najmanje deset minuti. I taman kad misliš da je gotovo, onda opale oni Top Shop , TV prodaju ili kako se već ne zovu.
I sad ti čekaj da oni blento pitura sobu, da ona ženska sa drmusavim remenom oko guzice izgubi dva kila, nikako da se opet vrati Seinfeld.

A lipe su i termine odabrali. Uvečer oko ponoći. I šta ako se moraš dizat ujutro u pet i kvarat za na posal, kako ćeš to dočekat? A još im je bolji termin sutradan. U jednu i po!
Ajte lovit rake! U to vrime ja još radim. Kad ću gledat Seinfelda ? Ima bit da su ovi koji kreiraju raspored programa totalni genijalci. Ma nisu ni na drugim televizijama ništa bolji.
Možda bi najbolje bilo ugasit televizor. Ko vas šljivi!



Post je objavljen 05.07.2006. u 21:08 sati.