Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kulnakvadrat

Marketing

moj vjecni izvor inspiracije+edit NEVEN CIGANOVIC!!

je hrvatska estrada. to je nesto nadnaravno, nenadmasno, ljudska glupost u stopostotnoj kolicini, njeno olicenje, savrsen niz perfektno glupih ljudi cije su glave ispunjene vakuumom, suradnji tipa ruka ruku mije, reklama je pol popularnosti i vjecnog recepta: masa pusi gluposti ako je zapakiras u dobar skandal.

volumen ljudskog mozga se drasticno smanjuje iz godine u godinu sto cu potkrijepit primjerom popularnosti pjesmi maj hamps od blek ajd piza, batns od pusiket dols, moja stikla od severine, rok aleluja od neizostavnih lorda, te nadasve fifti sent sa svojim megahitovima...primjera je jos puno i to ne samo u pjesmama: evo popularnih teve stvari: zabranjena ljubav, big bradr, sigurno znate za rumrejdrs na emtiviju i sve one idijotarije koje su u njihovom programu itd.

kako je moja pjesma "hej mangupe" primjetih bila veoma popularna i jako vam se svidjela, a nazalost sam je izbrisala skupa sa starim bljogom, a takodjer sam dobila puno zamolbi za novu pjesmu odlucila sam se na malo pjesnicke slobode i umjetnickog stvaralastva sto me obuze pa evo nova pjesma (inspajrd baj zanamari, severina, zak, magazin i danijela martinovic te boj bend sasa tin i kedzo):

"ova je ljubav kao koktel"

pam param dam dam turi buri bam
jei jei jei je ahaaa

ne zelim biti
tvoja sex masina
a niti tvoja hitna pomoc

ja zelim biti
tvoja cura fina
i da me mazis kad je ponoc

meni treba
samo malo njege
ne smetaju mi niti
na tvom licu pjege

ova ljubav je kao koookteeel
kojeg pijes kad ides u hoooteeel
a meni treba ljubav koja tinja
moje je srce ko puknuta dinja!

i ako mislis
da sam laka cura
sad saznati ces
da se samnom to ne fura

ova ljubav je kao koookteeel
kojeg pijes kad ides u hoooteeel
ti budi moj
mali koji pali
pa ces vidit
da ti samnom nis ne fali!

ooooo o uu uuu oooooooo, pari lala dudu tu tudom,
tara rara, vodena para, seva seva, dvogrba deva...
jjjeeeeeee-eheee-i jeee-e-e e jeije hooooow!

nadam se da sam vas impresionirala. ali to je to. talent je talent. i gotovo. pogledajte samo nevena ciganovica i nives celzijus. da ne spominjem filipu iz zabranjene ili severinu. moji idoli. a tek zanamari....ma mislim znam da me kuzite. oni su po svom talentu ispred svog vremena. ja to znam, vi to znate.
pozdrav, i zapamtite: i vi mozete biti kao oni. samo potrazite budalu duboko u sebi. necete nikad dostic nihov nivo al opet u nadi je spas. za sve nas.

+edit
slika govori vise od rijeci


kliknite ovog zgodnog macana i odite na njegov sajt. u zivotu nisam vidila takvu blamazu.ljudska glupost u punom sastavu. atak!

Post je objavljen 05.07.2006. u 18:12 sati.