Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justagrl

Marketing

..there was a big mess...

oprostite ljudi kaj vam se nisam tak dugo javljala... fakat nisam mogla.. svako malo mi nekekvi majstori dolaze doma... i iako mi je stan fakat super izgledo, moja stara je inzistirala da se sve opet preuredi.. pa smo pak u cijelom stanu brusili i lakirali parkete (tj majstori..) a to znaci da smo morali cijeli namjestaj vadit van... i onda smo krecili i mijenjali raspored soba.. i tak.. ma ludnica.. neki dan su mi dosli postavit klimu pa su imali problema i cijeli dan su mi tu busili, pa su pak opet drugi dan neki likovi dosli postavit ugradbeni ormar... i tak da je sve sad u katastrofalnom stanju i ja se jedva progurala do svog kompica jer se sve to dogadalo u dnevnoj sobi di je i komp... pa sam bila u bedu.. pa i oprostite mi kaj vam nisam komentare ostavljala... i jos sam morala crncit tu za njih...:

Image Hosted by ImageShack.us

evo, potrudit cu se da vam ovih dana opet onak nes napisem, a sad fakat neznam kaj.. nemam inspiracije a i ici cu malo van davit si dragog... to tak volim! vec sam postala specijalka za takve stvari... imate srece kaj vas stalno ne bajezavam... :).. ma sam se salim... evo i slikicu sam vam stavila...
neg, recite mi kaj da radim... mislila sam obrisati onaj novi blog... vise ne sluzi svrsi a i ovaj je sad opet u uporabi... pa mi onda nema smisla imati dva bloga i na oba dva nekaj pisat kad i ovak teze nadem inspiraciju... help mi... recite kaj da radim?!?!


Post je objavljen 05.07.2006. u 17:03 sati.