Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/corpsee

Marketing

Stariji smo jedan dan

Ovo vam je:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ljudi napokon ne moram na posao! Dobili smo kolektivni godišnnji negdje mjesec dana ludilo!!! Istina nemam doma kaj raditi dok stara nešt ne izmisli!!! Jedino znam da si trebam pokrećiti (pofarbati) sobu a ne znam u koju boju??? Imate vi kakvu ideju slobodno javite!!! Kaj još ima novoga!!! Na more valjda pem od 5 datuma 8 mjeseca 2006 godine pa negdje 6 dana to je do 11 datuma 8 mjeseca 2006 godine!!! Pem s kumom koveom i sašom i to u Zaton u biti blizu Zatona! Prošle godine je bilo znate zakon opijali smo se slagali roštilja ja kuhar onda znate da je bilo fenomenalno ćim sam ja slagal jesti!!!

U subotu smo bili u Samoboru na haklu i bili treći a poslije išli na rođendan kod Šime i svi se ljepo strgali!!! A tek nedelja za mene nemam komentara! Sjećam se Martina i Petice i da sam odpratil Kiki doma i to je to!!! Znam zašt je to tak znate kaj sam pil??? APSENTA to vam ja smrt nakon nekog vremena, a kad sam se probudil moje rijeći ( ugasi vodu, upali peć,zapri vrata, idem doma.....) HALUCINIRAŠ!!!

Ponedeljak posao bila mi je takva muka jendva sam disal sve me boljelo, a šta možeš kad si ne znam granice a niti mi ne trebaju!!! Jedamput se živi...

Ovo sam vam ja jedna ljepa curica:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Post je objavljen 05.07.2006. u 16:48 sati.