Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/velvetgoldmine

Marketing

Prijestolonasljednik digao Zagreb na noge...

Pravi rock-spektakl priredio je Franz Ferdinand na Šalati! Pred sedam tisuća ljudi u sat i pol žestoke svirke čule su se skoro sve njihove pjesme. Publika ih je uglas otpjevala s njima.

Zagreb je konačno dobio pravi ljetni festival suvremene glazbe i konačno vidio jednu glazbenu atrakciju u naponu snage!

Image Hosted by ImageShack.us


Sinoćnji koncert Franza Ferdinanda opravdao je sve najave koncerta sezone. Škoti su pred prepunom Šalatom odsvirali gotovo sve pjesme sa svoja dva albuma i stvorili nevjerojatnu atmosferu - tijekom cijelog koncerta publika je plesala, skakala, uglas pjevala s njima, a svaku pjesmu popratila vrištanjem i uzdignutim rukama.

Image Hosted by ImageShack.us

Franzi su redali hitove jedan za drugim jer gotovo svaka njihova pjesma je hit, a vidjelo se da se i oni sami dobro zabavljaju na pozornici. Vrhunac su bili Take Me Out i Matinee, a za bis su oduševljenoj publici poklonili Jacqueline, Outsiders i Burn This City. I zapalili su ga doista!

Image Hosted by ImageShack.us

Kao predgrupe nastupili su: My Buddy Moose & Edo Maajka & The Ex
Većina je ipak željela čuti samo Franza Ferdinanda. I nitko sigurno nije sa Šalate otišao razočaran. Naravno, pokazalo se ipak da taj skromni opus i te kako vrijedi na opće oduševljenje svih prisutnih koji su tako konačno dobili potvrdu da je sve ono što se zna i priča o Franz Ferdinandu i te kako opravdano.


by:net.hr
Pozdravi svima koji nas čitaju,i mojoj frendici BLiz!!! :*

_Račica_


Post je objavljen 05.07.2006. u 15:07 sati.