Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Radni sastanak na temu vodoopskrbnog sustava općine Pitomača

U utorak 04. srpnja, Općina Pitomača bila je domaćin radnog sastanka predstavnika subjekata uključenih u izgradnju magistralnog vodoopskrbnog sustava preko područja općine Pitomača. Sastanku su prisustvovali Slavko Rajnović i Željko Juratovac iz Hrvatskih voda Zagreb, te Mijo Petrović iz Hrvatskih voda Osijek, Zvonko Šantić iz virovitičke Brane, Dragutin Mihelčić iz Hidroprojekta-ing Zagreb, Kosta Urumović iz Rudarsko naftno geološkog fakulteta i Marijan Berdin predstavnik Komunalnog Pitomača d.o.o.
Na sastanku je razmotrena aktualna problematika vezana uz investiciju izgradnje pitomačkog vodoopskrbnog sustava, prvenstveno radi financiranja izgradnje uređaja za deferizaciju za koji treba, sa odabranim ponuditeljem, potpisati ugovor o izgradnji. Razgovaralo se je i o načinu provođenja priključenja kućanstava i privrednih subjekata na do sada izgrađeni vodoopskrbni sustav.
Sastanak je bio prigoda da se generalnom direktoru Hrvatskih voda, gospodinu Slavku Rajnoviću, uruči dodijeljeno mu općinsko priznanje - Srebrna plaketa "Grb Općine Pitomača".
pitomača.hr

Post je objavljen 05.07.2006. u 14:58 sati.