Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

Rođenje ideje

Ideja koja se vrzmala u Maroonsovoj glavi već neko vrijeme konačno je realizirana. Pokrenut je blog studenata Medija i kulture društva, tzv. Mikudovaca.

Mikud.blog.hr trebao bi biti svojevrsni mikudovski "meeting point", gdje će kolegice i kolege moći doznati aktualne informacije s ispita i predavanja, odgovore na pitanja koja se tiču studenata, njihovih obveza i prava, odnosno sva ona pitanja koja ste tijekom godine pitali svog Prestavnika godine. Također, nastojat će se organizirati baza podataka sa seminarskim radovima, prezentacijama i projektima godine, što bi bila velika pomoć slijedećim generacijama.

Sigurno se neki pitaju:"Zašto ne web-stranica?" Iz jednostavnog razloga što trenutačno na internetu nema jeftinije i jednostavnije stvari od bloga. Za platit kvalitetnu web-stranicu i njeno održavanje trebalo bi izdvojit određenu količinu kunkasa, a znate kako je sa financijama, bolje je kad ih nema nego kad ih ima.

Naravno da će i mikud.blog.hr, kao i svi veliki projekti i ideje morati proći kroz određene "porođajne muke", ali nadam se da ćemo nas nekolicina entuzijasta-altruista uspijeti u svom ustrajanju da stvorimo nešto što će poslužiti generacijama studenata Mikud-a.

Uredništvo se iz dana u dan širi i organizacijski jača. Očekuje se da će Maroons u rujnu kupiti laptop, čime će se dodatno dobiti na ažuriranosti podataka, tj. informacije će biti dostupne doslovno "iz prve ruke". Može se očekivati da će mikud.blog.hr do početka akademske 2006./2007. godine dobiti svoj osnovni funkcionalni oblik. Također, Uredništvo sve zainteresirane poziva na suradnju, jer projekt može uspijeti jedino širenjem mreže izvora informacija.

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 05.07.2006. u 13:20 sati.